Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL Liga: Druhou divizi čekají boje na de_dust2

14. 10. 2010 | 09:54 Counter Strike: Source
Druhé kolo třetí divize máme úspěšně za sebou (až na jeden zápas, kde nás čeká opakování střetnutí), druhé kolo druhé divize naopak klepe na dveře.První týden nám hodně napověděl, jak si jednotlivé týmy stojí a kam by mohly směřovat jejich ambice. Narozdíl od předešlého týdne se v tomto kole nesetkají žádní velcí favorité, i přesto je na programu několik pěkných zápasů.INTEL Counter-Strike: Source Liga 20102. divize, 2. hrací týden
Výchozí obrázek

Druhé kolo třetí divize máme úspěšně za sebou (až na jeden zápas, kde nás čeká opakování střetnutí), druhé kolo druhé divize naopak klepe na dveře.

První týden nám hodně napověděl, jak si jednotlivé týmy stojí a kam by mohly směřovat jejich ambice. Narozdíl od předešlého týdne se v tomto kole nesetkají žádní velcí favorité, i přesto je na programu několik pěkných zápasů.

INTEL Counter-Strike: Source Liga 2010

2. divize, 2. hrací týden

{#Česká Republika} Stip
16vs.2Souls of Battle {#Česká Republika} 17.10.10 20:00
Detaily & Sázky
{#Česká Republika} Om Nom Nom16vs.4Fortune Gaming {#Česká Republika} 14.10.10 21:00Detaily & Sázky
{#Česká Republika} ALL STARS6vs.16Gunrunners {#Česká Republika} 20.10.10 20:00Detaily & Sázky
{#Česká Republika} Bloody Army15vs.15Illusion Pictures {#Česká Republika} 14.10.10 21:00Detaily & Sázky
{#Česká Republika} TEAM50vs.0FeW GamerS {#Česká Republika} 24.10.10 20:00Detaily & Sázky

Zápas kola

Jako zápas kola jsme tentokrát vybrali souboj dvou velmi mladých týmů - Bloody Army a Illusion Pictures. Zatímco IPT svůj první zápas prohráli, Bloody Army si jednoduše poradili s Gunrunners. Dokáží se Illusion Pictures odlepit ode dna tabulky nebo si BA udrží svou neporazitelnost? Zatím není jistý termín odehrání zápasu, protože hráči pravděpodobně využijí žolíka. V sázkovém systému jsme proti nastavili zatím úterý a termín upravíme podle potřeby.

IPT Logo

VS.

Bloody Army logo

Illusion Pictures
VSAĎ SI!
Bloody Army

Na všechny zápasy kola si budete moci vsadit, v současné době doplňujeme všechny hráče a týmy do našeho sázkového systému. Pro zlepšení našeho informačního servisu prosíme všechny hráče, aby si co nejrychleji vyplnili v profilech svá jména a příjmení.