Přejít k hlavnímu obsahu

Česko drtí Itálii

15. 10. 2010 | 11:15
Česká reprezentace ve včerejších večerních hodinách vstoupila do svého prvního zápasu v ESL Nations Cup. Soupeřem českému týmu byli reprezentanti Itálie.První mapou, která započala tento zápas, byla Atakama Desert. Českým hráčům se dařilo svého soupeře přehrávat v každém směru a konečné skóre 335:0 připsalo na konto našich reprezentantů první důležitý bod zápasu.
Výchozí obrázek

Česká reprezentace ve včerejších večerních hodinách vstoupila do svého prvního zápasu v ESL Nations Cup. Soupeřem českému týmu byli reprezentanti Itálie.

První mapou, která započala tento zápas, byla Atakama Desert. Českým hráčům se dařilo svého soupeře přehrávat v každém směru a konečné skóre 335:0 připsalo na konto našich reprezentantů první důležitý bod zápasu.

Hráči se poté přesunuli na známou mapu White Pass, kde sice italští hráči 4ng3l a TyZzZ překročili hranici skóre přes dva tisíce, naši reprezentanti ale dokázali přesáhnout hranici tří tisíc. To se za spojeneckou stranu povedlo hned triu českých hráčů, přesněji Spiritovi, Ben-ovi a BasteXz-ovi. Konečných 246:0 ukončilo první představení reprezentačního výběru, před nimi leží už jen dvě překážky v podobě Ruska a Finska.

{#Česká Republika} Česko - Itálie {#Itálie}
Česko - Ben, spirit, BasteXz, NOBODY, codiown, mAgNi
Itálie - 4ng3l, fuz, TyZzZ, Angelonero, el1aa, armisael
335:0 - Atakama Desert
246:0 - White Pass

Hráčům gratulujeme a držíme palce v další fázi turnaje!

Zdroj: ESL