Přejít k hlavnímu obsahu

Fofos Gaming přebírají sekci Authority Gaming

15. 10. 2010 | 11:59 Counter Strike 1.6
Slovenská organizace Fofos Gaming se opět pouští do dvojitého útoku. Včera večer se totiž k tomuto týmu připojila sestava, která dosud oblékala barvy Authority Gaming.Už v minulosti se Fofos Gaming mohli pyšnit duem kvalitních sekcí. Vedle týmu okolo Milana "Monty" Stanislava manažeři angažovali i nově vzkvétající a nadějný tým konkurenčních PERUN PG. Celá tato rošáda nakonec měla špatný výsledek a týmy po čase Fofos opustily. Jak se bude dvěma předním slovenským sekcím dařit tentokrát?
Výchozí obrázek

Slovenská organizace Fofos Gaming se opět pouští do dvojitého útoku. Včera večer se totiž k tomuto týmu připojila sestava, která dosud oblékala barvy Authority Gaming.

Už v minulosti se Fofos Gaming mohli pyšnit duem kvalitních sekcí. Vedle týmu okolo Milana "Monty" Stanislava manažeři angažovali i nově vzkvétající a nadějný tým konkurenčních PERUN PG. Celá tato rošáda nakonec měla špatný výsledek a týmy po čase Fofos opustily. Jak se bude dvěma předním slovenským sekcím dařit tentokrát?

Nová sekce, která přechází pod barvy Fofos Gaming, je možná tím nejlepším, co se na slovenské scéně nyní nachází. Okolo slovenského esa Stana "StaN" Levana se sekce plně soustředí pouze na CS 1.6. Po menším neúspěchu na BECUP 2010 se hráči kvalifikovali do naší druhé GIGABYTE ligy a také na PGS LAN finále, které se koná už zítra.

Musíme podotknout, že tento přestup-nepřestup je pouze pro tento víkend. Více se nám o tom rozpovídal Tomáš "benq1" Masaryk, "Tak nieje to úplny prestup, fofos.sk gaming budeme reprezentovať zatiaľ len na PGS lan finále, na ktorom sa nás rozhodli podporiť finančne. Dôvod je jednoduchý, vedenie Authority Gaming s nami vôbec nekomunikuje už druhý alebo dokonca tretí týždeň. Nevieme čo sa deje preto sme nútení riešiť to touto cestou. Po LAN finále uvidíme aké ponuky budú...zatiaľ nebudem predbiehať."

Sestava Fofos Gaming pro PGS LAN finále

{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk
{#Slovenská Republika} Stano "StaN" Levan
{#Slovenská Republika} Peter "enorm" Burík
{#Slovenská Republika} Jakub "kap1" Halás
{#Slovenská Republika} Matko "j0sse" Burík

Zdroj: Fofos