Přejít k hlavnímu obsahu

Medal of Honor a SteelSeries spojují síly

Společnost SteelSeries a Electronic Arts, těsně po oficiálním vydání nejnovějšího dílu FPS série Medal of Honor, vydávají hráčskou periférii s tématikou jednotky Tier 1.Medal of Honor lámé rekordy v prodejnosti, sklízí pochvalné recenze a hráčům už byl vydán jeden opravný patch. Mezitím se ale ve dvou největších světových společnostech urodil nápad vytvořit profesionální hráčskou sestavu s tématikou Tier 1.
Výchozí obrázek

Společnost SteelSeries a Electronic Arts, těsně po oficiálním vydání nejnovějšího dílu FPS série Medal of Honor, vydávají hráčskou periférii s tématikou jednotky Tier 1.

Medal of Honor lámé rekordy v prodejnosti, sklízí pochvalné recenze a hráčům už byl vydán jeden opravný patch. Mezitím se ale ve dvou největších světových společnostech urodil nápad vytvořit profesionální hráčskou sestavu s tématikou Tier 1.

"Jsme hrdí na to, že můžeme spolupracovat se společností jakou EA na první verzi hráčské periférie přímo pro hru Medal of Honor. Díky našim zkušenostem s profesionálními týmy dokážeme hráčům FPS her nabídnout jen to nejlepší. Hráči Medal of Honor mají šanci užít si hru přesně jako opravdový operátor jednotky Tier 1." Bruce Hawver, SteelSeries CEO

Zdroj: SteelSeries
Štítky: Medal of Honor