Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá sezóna GSL začíná

17. 10. 2010 | 11:01 StarCraft 2
Po velice úspěšné první sezóně Global Starcraft League přichází v zápětí další díl. Opět se hraje o neuvěřitelných 85 500 USD pro vítěze.
Výchozí obrázek

Po velice úspěšné první sezóně Global Starcraft League přichází v zápětí další díl. Opět se hraje o neuvěřitelných 85 500 USD pro vítěze. Právě uplynulé soutěžní období ovládl domácí korejský hráč {#Korejská republika} FruitDealer, který, přestože hraje podle mnohých nejslabší rasu Zergy, dokázal všechny své soupeře doslova rozdrtit. Avšak díky nedávnému patchi 1.1.2. by již měli být Zergové zase o něco silnější a v závěrečných bojích bychom tak mohli vidět o poznání více hráčů zastávající tuto rasu. Soutěž by tak měla být zase o něco vyrovnanější a divácky atraktivnější.

Nová sezóna začíná již zítra a hned v prvním zápase se představí stávající šampion FruitDealer proti terranskému hráči Butterfly Effect. Dalším, kdo se zítra na velkém pódiu objeví, bude legendární hráč {#Korejská republika} Boxer.

Mezi 64 kvalifikovanými se objeví i tři nekorejští hráči. Jmenovitě Číňan {#Čína} Loner, americká hvězda {#Spojené státy americké} IdrA a samozřejmě i zástupce starého kontinentu {#Německo} TheLittleOne. TLO hraje i nadále rasu terranů, přestože v poslední době jsme mohli vidět několik jeho zápasů, kdy si vybral Zergy a dokázal porazit i absolutní špičku.

Všechna utkání můžete již od zítra sledovat na staré známé adrese www.gomtv.net, kde se stačí zaregistrovat a zdarma máte přístup ke standart quality streamu s výborným anglickým komentářem. Pokud toužíte po lepším vizuálním zážitku, můžete si zaplatiit za high quality stream.

GSL 2 je tady a my můžeme sledovat ty nejlepší z nejlepších. Podaří se FruitDealerovi obhájit svůj titul šampionióna? Prosadí se IdrA a TLO mezi korejskou elitou? Zazáří některá z hvězd jako Boxer či Nada? Na všechny tyto otázky dostaneme odpověď v následujících dnech a týdnech. My vám samozřejmě budeme přinášet aktuality a postřehy z této milionové soutěže.