Přejít k hlavnímu obsahu

WEM 2010 má oficiální soupisku týmů

18. 10. 2010 | 00:54 Counter Strike 1.6
Organizátorům World E-Sports Masters se před pár dny muselo opravdu přitížit. Čínský portál Tatazu.com totiž vypustil do světa oficiální seznam týmů, které se zúčastní této prestižní akce.Jsou to jen čtyři dny co jsme vám přinesli novinku o tom, že přední světové týmy se zúčastní letošního vydání World E-Sports Masters (čtěte Seznam účastníků pro WEM odhalen?). Ten se pomalu neliší od toho, který byl vydán právě dnes.
Výchozí obrázek

Organizátorům World E-Sports Masters se před pár dny muselo opravdu přitížit. Čínský portál Tatazu.com totiž vypustil do světa oficiální seznam týmů, které se zúčastní této prestižní akce.

Jsou to jen čtyři dny co jsme vám přinesli novinku o tom, že přední světové týmy se zúčastní letošního vydání World E-Sports Masters (čtěte Seznam účastníků pro WEM odhalen?). Ten se pomalu neliší od toho, který byl vydán právě dnes.

Největší změnou a bleskem z čistého nebe je neúčast z WCG stříbrných Mortal Team Work; ti se neúčastnili ani v loňském roce. Jejich místo přebírají finští Power Gaming, třetí ze Samsung Euro Championship a stříbrní z World E-Sports Masters 2009, kde ve skupině senzačně porazili fnatic.

Účastníci World E-Sports Masters 2010

{#Švédsko} fnatic{#Čína} TyLoo 
{#Švédsko} SK Gaming{#Finsko} Power Gaming             
{#Korejská republika} WeMade FOX{#Spojené státy americké} Evil Geniuses 
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Polsko} Frag eXecutors 

World E-Sports Masters 2010 hostí čínské Hangzhou na začátku listopadu, přesněji v týdnu mezi třetím a sedmým listopadem.

Zdroj: HLTV