Přejít k hlavnímu obsahu

MYM a forZe mění hráče

19. 10. 2010 | 13:19 Counter Strike 1.6
Nedávno jsme vám přinesli článek o tom, že by se v Rusku mohli pohnout dlouho zamrzlé ledy. Přední ruské týmy, Meet Your Makers a forZe, v poslední době předvádí opravdu špatné výkony a změna v sestavách byla tedy nevyhnutelná.V týdnu jsme vás informovali o tom, že bratrská dvojice Stolyarovů by měla v nejbližší době opustit svého dlouhodobého chlebodárce, tým forZe. Ruský tým se z vrcholu ruské scény propadl možná až na třetí místo a po nepřesvědčivých výkonech na KODE5 kvalifikaci a World Cyber Games 2010, byla změna opravdu nevyhnutelná.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme vám přinesli článek o tom, že by se v Rusku mohli pohnout dlouho zamrzlé ledy. Přední ruské týmy, Meet Your Makers a forZe, v poslední době předvádí opravdu špatné výkony a změna v sestavách byla tedy nevyhnutelná.

V týdnu jsme vás informovali o tom, že bratrská dvojice Stolyarovů by měla v nejbližší době opustit svého dlouhodobého chlebodárce, tým forZe. Ruský tým se z vrcholu ruské scény propadl možná až na třetí místo a po nepřesvědčivých výkonech na KODE5 kvalifikaci a World Cyber Games 2010, byla změna opravdu nevyhnutelná.

Ve včerejších večerních hodinách tuto změnu potvrdil i, nyní již bývalý člen Meet Your Makers, Dmitriy "hooch" Bogdanov, který portálu HLTV.org prozradil, že "Měl jsem nějaké konflitky s ostatními hráči v týmu. ROMJkE a ed1k si navíc myslí, že xek dá týmu víc než já." Celou věc pak korunovali i sponzoři a manažeři týmu, kteří se vyslovili pro odchod bývalé hvězdy týmu Virtus.pro.

Dmitriy se tak rozchází s německou organizací ve zlém, ovšem stačilo jen pár hodin a nové angažmá bylo na světě. Přední ruský hráč se bude snažit u konkurenčních forZe zaplnit mezeru po jednom z bratrů Stolyarovů. Pátým hráčem, který bude oficiálně hrát za ruský celek bude ukrajinská hvězda a legenda Serg "lmbt" Bejanov, který doposud forZe jen trénoval.

Sestava Meet Your Makers

{#Ruská federace} Eduard "ed1k" Ivanov
{#Ruská federace} Roman "ROMJkE" Makarov
{#Ruská federace} Alexandr "xek" Zobkov
{#Ruská federace} Mihail "Dosia" Stolyarov
{#Ruská federace} Sergey "Fox" Stolyarov

Sestava forZe

{#Ruská federace} Alexey "OverDrive" Birukov
{#Ruská federace} Aleksey "HEL1" Novikov
{#Ruská federace} Ruslan "Dober" Shariffylin
{#Ruská federace} Dmitriy "hooch" Bogdanov
{#Ukrajina} Serg "lmbt" Bejanov

K týmu Meet Your Makers se přidává další bývalá hvězda Virtus.pro, Konstantin "groove" Pikiner, který bude u sekce zastávat pozici nehrajícího trenéra.

Zdroj: HLTV
Štítky: MeetYourMakers