Přejít k hlavnímu obsahu

*eSuba KotH #9

2. 11. 2010 | 10:53 StarCraft 2
Naposledy před měsícem jsme vás informovali o průběhu série turnajů eSuba King of the Hill. Tehdy seděl na trůně již pátým týdnem český reprezentant PredY, jenž proti vyzyvatelům, kteří se probojovali kvalifikačním pavoukem, musel hrát dokonce s desetiprocentním handicapem. Nadvládě jednoho muže je však konec, na trůně jej vystřídal Thebis, který tam však vydžel pouze dva týdny a před několika dny podlehl h34D_hUnT3Rovi.
Výchozí obrázek

Naposledy před měsícem jsme vás informovali o průběhu série turnajů eSuba King of the Hill. Tehdy seděl na trůně již pátým týdnem český reprezentant {#Česká Republika} PredY, jenž proti vyzyvatelům, kteří se probojovali kvalifikačním pavoukem, musel hrát dokonce s desetiprocentním handicapem. Nadvládě jednoho muže je však konec, na trůně jej vystřídal {#Česká Republika} Thebis, který tam však vydžel pouze dva týdny a před několika dny podlehl {#Česká Republika} h34D_hUnT3Rovi.

eSuba King of the Hill
#1Terran eSuba.PredY
#2Terran eSuba.PredY
#3Terran eSuba.PredY
#4Terran eSuba.PredY
#5Terran eSuba.PredY
#6Protoss Thebis]DK[
#7Protoss Thebis]DK[
#8Protoss eSuba.h34D_hUnT3R

Tradiční čtvrteční turnaje pod patronací multiherního týmu eSuba opět lehce mění svá pravidla. Herní systém byl upraven, aby si účastníci, kterých bude moct být od nynějška více než tři desítky, více zahráli. Hráči, jež budou chtít vyzvat „krále kopce”, se utkají o tuto možnost v double-elimination pavouku, tzn. po porážce ve Winner Bracketu dostanou ještě jednu možnost. Zápasy se hrají na jednu, semifinále WB a finále WB i LB na dvě a velké finále na tři vítězné hry. Hráč, který usedne (resp. obhájí) na trůn, získá 100 Kč.

eSuba King of the Hill #9

  • čtvrtek 4. 11. od 18:00
  • maximální počet hráčů: 32
  • mapy jako na ladderu
  • účastníci musí hrát minimálně platinovou ligu
  • registrace: na e-mail pigi@seznam.cz zaslat GameID

UPDATE: Zúčastnit se mohou všichni hráči, nejen ti, kteří jsou v žebříčku minimálně v platinové lize, jak tomu bylo doposud.

Obhájí {#Česká Republika} h34D_hUnT3R titul King of the Hill, nebo podlehne někomu z hráčů toužících usednout na trůn a přilepšit své peněžence? Zkusíte také své štěstí?