Přejít k hlavnímu obsahu

LAN Koloděje s dotací 25 000 Kč!

Czech Quake ve spolupráci s klanem NecroRaisers si připravili na začátek roku LANku, která se bude odehrávat na zámku v Kolodějích. Koloděje jsou čtvrtí Mladé Boleslavi a nám se tak povedlo dosat LAN do blízkosti Prahy.Celá akce je didikována hře Quake Live a v prostorech s kapacitou 50-ti hráčů se představí borci v DUELovém turnaji a soutěžích 2on2.
Výchozí obrázek

Czech Quake ve spolupráci s klanem NecroRaisers si připravili na začátek roku LANku, která se bude odehrávat na zámku v Kolodějích. Koloděje jsou čtvrtí Mladé Boleslavi a nám se tak povedlo dosat LAN do blízkosti Prahy.

Celá akce je didikována hře Quake Live a v prostorech s kapacitou 50-ti hráčů se představí borci v DUELovém turnaji a soutěžích 2on2.

Prizemony, které jsou věnovány do této soutěže jsou v hodnotě 12 500,- Kč a stejný balík je obsažen v cenách, které do turnaje věnovali naši partneři.

Celková dotace turnaje tak činí 25 000 Kč

Místní internet umožňuje ping do německa 15ms a též v pohodě zvládne živé vysílání, které bude zabezpečovat CZSK Television.

LAN Koloděje začíná 11.února a probíhat bude až do 13.února.

Kromě LAN v Quake Live by jsme též rádi upozornili na ClanBase NationsCup, do kterého budeme hledat nejen hráče v Quake Live, ale i v dalších soutěžích.