Přejít k hlavnímu obsahu

LAN Málkov 2011

17. 6. 2011 | 21:24 LAN Málkov 2011
Poslední červnový víkend se nezadržitelně blíží a s ním i herní svátek všech správných Team Fortress 2 hráčů z České republiky a Slovenska. LAN Málkov se je po roce opět tady!
Výchozí obrázek

Poslední červnový víkend se nezadržitelně blíží a s ním i herní svátek všech správných Team Fortress 2 hráčů z České republiky a Slovenska. LAN Málkov se je po roce opět tady!

Severočeská obec Málkov se i letošní poslední víkend v červenci stane útočištěm všech fandů Team Fortress 2. Již třetí ročník (v rámci podpory TF2) této legendární akce odstartuje v pátek 24. června. Přes deset týmů se zde opět popere o titul v Mistrovství CZ/SK v Team Fortress 2. Kromě klasického 6v6 turnaje bude letos pro všechny hráče připraveno 5 dalších menších turnajů určených hlavně k pobavení.

LAN Málkov 2010

Místo konání: Málkov (u Chomutova) - odkaz na Mapy.cz
Datum: 24.6. - 26.6.2011
Kapacita: 74/84 (obsazeno/celkem) 
Vstupné: 350 Kč
Turnaje: hlavní 6v6 a 5 doprovodných "fun" turnajů

Celá akce se tradičně uskuteční v místní sportovní hale, kde bude možné i přespat (spacák s sebou). Stále je volno několik posledních míst, takže pokud nemáte příští víkend nic v plánu, máte ideální příležitost jak příjemně strávit víkend. Registrace je ale nutná předem, aby jste nebyli na místě nepříjemně překvapeni, že poslední místa jsou již obsazena.

LAN Málkov je BYOC akcí, takže bez vlastního počítače se neobejdete. Aby některým organizátoři usnadnili cestování aspoň částečně, je pro nejrychlejší zájemce připraveno 16 devaténactipalcových LCD monitorů, které budou na místě k zapůjčení. Monitor je nutné si předem rezervovat.

Společné foto z nedělního odpoledne
společné foto z minulé akce

Pokud se o Team Fortress 2 zajímate, rozhodnete se udělat osudovou chybu a letos do Málkova nepřijedete, sledujte příští týden novinky na PLAYzone, určitě se dozvítě nějaké aktuální informace přímo z místa konání akce.