Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners s novou sestavou

18. 6. 2011 | 21:13 Counter Strike: Source
CS:S sekce působící pod multiklanem Gunrunners nedávno vyměnila hned tři hráče.Tým, který byl dřívé známy jako eXtatus po případě MeA CulpA, hrál spolu velmi dlouho. Před pár měsíci do týmu přišli dvě posily za dva neaktivní hráče Erien a Dosty, kteří si společně teď u Gunrunners poskládali zbrusu novou sestavu."Stará" parta okolo bratrů Vašáků, Paulieho či Hatika z větší části přechází do inaktivity, čímž zřejmě zaniká i původní MeA CulpA. Aktivně už to z tehdejší sestavy hraje pouze právě Paulie, z minulé sestavy ještě SkiP.
Výchozí obrázek

CS:S sekce působící pod multiklanem Gunrunners nedávno vyměnila hned tři hráče.

Tým, který byl dřívé známy jako eXtatus po případě MeA CulpA, hrál spolu velmi dlouho. Před pár měsíci do týmu přišli dvě posily za dva neaktivní hráče Erien a Dosty, kteří si společně teď u Gunrunners poskládali zbrusu novou sestavu.

"Stará" parta okolo bratrů Vašáků, Paulieho či Hatika z větší části přechází do inaktivity, čímž zřejmě zaniká i původní MeA CulpA. Aktivně už to z tehdejší sestavy hraje pouze právě Paulie, z minulé sestavy ještě SkiP.

Nynější Gunrunners.eu:

{#Česká Republika} Michal 'dosty' Dostál
{#Česká Republika} Ondřej 'Erien' Procházka
{#Česká Republika} Jan 'haxz' Matouš
{#Česká Republika} Jan 'ICIEA' Číž

Tým momentálně hledá ideálního pátého hráče. Do Intel One Night Stand #1, který se koná již tuto neděli, nastoupí Gunrunners v sestavě s Jakubem 'logan' Moravcem. Uvidíme, jestli Jakub zůstane v sestavě i po tomhle turnaji o body do MČR klasifikace.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.