Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny pro GameGune rozlosovány

20. 7. 2011 | 05:17 Counter Strike 1.6
Největší španělská akce GameGune se neúprosně blíží a organizátoři ve včerejších večerních hodinách rozlosovali základní skupiny skvěle obsazeného Counter Strike 1.6 turnaje. Nejvýše nasazeným týmem se stali ukrajinští Natus Vincere.
Výchozí obrázek

Největší španělská akce GameGune se neúprosně blíží a organizátoři ve včerejších večerních hodinách rozlosovali základní skupiny skvěle obsazeného Counter Strike 1.6 turnaje. Nejvýše nasazeným týmem se stali ukrajinští Natus Vincere.

Poslední tři dny zbývají, než vypukne jeden z dalších velkolepých turnajů letošního roku. Organizátoři se ale museli bohužel už od začátku potýkat s problémy, neboť valná část světových týmů odřekla svou účast na akci.Nakonec se na turnaji ukáže například aktuálně nejlepší tým světa SK Gaming, jejich největší domácí rivalové fnatic a jeden z předních severských týmů, ESC Gaming. Tuto severskou hrozbu budou chtít odvrátit Natus Vincere, kteří se již dlouhou dobu nedostali na zlatý stupínek větší světové akce.

Do turnaje samotného se nakonec registrovalo jednadvacet celků. Ti budou tento víkend bojovat urvání kusu z více než dvaceti tisícové dotace.

Rozlosování skupin

Skupina A

{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Portugalsko} k1ck
{#Brazílie} paiN
{#Spojené arabské emiráty} GameHolics
{#Portugalsko} madjick
{#Španělsko} talikemix

Skupina B

{#Švédsko} SK Gaming
{#Španělsko} x6tence
{#Francie} LDLC.com
{#Portugalsko} defs
{#Španělsko} lagunak


Skupina C

{#Švédsko} fnatic
{#Francie} eSahara
{#Polsko} DELTA
{#Spojené arabské emiráty} IMPULSE
{#Španělsko} 34united

Skupina D

{#Ruská federace} Moscow Five
{#Švédsko} ESC Gaming
{#Španělsko} DN-Gaming
{#Nizozemsko} LowLandLions
{#Portugalsko} x-function

Celý turnaj bude doprovázet hned několik netradičních aspektů. Po dlouhé době uvidíme, jak si hráči poradí s CRT monitory, které ze světových turnajů úplně vymizely. Herní systém se také dočkal několika změn. Kromě vymazání mapy de_tuscan ze seznamu map, se bude hrát opět systémem dvojité eliminace. Ze skupin do druhé fáze postoupí vždy tři týmy, přičemž první dva postoupí do horní části pavouka, zatímco tým, umístěný na třetím místě, bude hrát rovnou první kolo spodního pavouka.

Skupiny A, B a C se odehrají již v pátek, skupina D pak v sobotu ráno. První víkendové odpoledne bude patřit první části play off, v neděli se nakonec odehraje finálová část.

Komu fandíte vy a jak tipujete, že turnaj skončí?

Zdroj: HLTV
Štítky: GameGune