Přejít k hlavnímu obsahu

FeW přícházejí o CS 1.6 sekci

29. 7. 2011 | 17:30 Counter Strike 1.6
Další nadějný tým končí své působení na naší scéně. Tým vedený Milanem "Striker" Švejdou před pár dny oznámil konec týmu.
Výchozí obrázek

Další nadějný tým končí své působení na naší scéně. Tým vedený Milanem "Striker" Švejdou před pár dny oznámil konec týmu.

S prvními problémy se sekce začala potýkat po již dříve zmiňovaném MČR. Tyto problémy vyústily ve vyhazov jednoho z členů týmu, Patrika "morris" Hrušky a příchod čerstvé posily, do té doby za Gunrunners hrajícího Luboše "Lambo" Hrubého. Ačkoliv se výkony týmu opět začaly zlepšovat, další změna na sebe nenechala dlouho čekat. Už po dvou měsících hlásil odchod Milan "zillda" Pichlík, kterého měl nahradit komunitě dobře známý Kamil "zERG" Hanák. Poslední změna ovšem nevyšla přesně podle plánů a tým začal upadat do inaktivity.



(Bývalá sekce FeW GamerS, foto: few-gamers.cz)

V nedávné době se vedení týmu rozhodlo kontaktovat Milana, který oznámil, že tým nadobro končí. K rozpadu se Striker vyjádřil takto, "Zdravím, jak jste si mohli všimnout, v posledních pár měsících jsme měli problém s ustálením sestavy. Po MČR jsme dvakrát měnili, v prvním případě morrise za Lamba, v druhém zilldu za zERGa a bohužel druhá výměna nedopadla tak, jak bychom doufali. Rozhodli jsme se tedy za Kamila vyzkoušet blixe, ten nám ale po kratší pauze, kdy aeRmaster byl na dovolené, z neznámého důvodu řekl, že už si našel něco jiného. Měl jsem pak poslední plán, zkusit někoho z "opuštěných" hráčů buď z eSuby.LG, nebo nEophyte a protože to nevyšlo, rozhodli jsme se rozpustit náš tým z motivačních a osobních důvodů."

Slyšet se nechalo také vedení FeW, k odchodu sekce se vyjádřilo následovně, "Tak tento odchod mě osobně zaskočil a velice mě mrzí, že to takto dopadlo, protože kluci byli výborná parta. Jsem rád, že jsem se s nimi měl tu možnost seznámit osobně jako s rozumnými lidmi, kteří neměli v hlavě jen vlastní prospěch a zisk, jak to mnohdy bývá. Nadruhou stranu jejich rozhodnutí vzhledem k dlouhotrvajícím problémům se sehnáním vyhovujícího pátého hráče, což ještě umocnily prázdniny a čas dovolených, plně chápu a repsektuji. Děkuju jim za celý tým FeW GamerS, za jejich reprezentaci, zážitky a nespočet dalšího, kterého si velice cením a přeji jim do budoucna mnoho štěstí a úspěchů, ať už jejich kroky povedou kamkoliv" - Petr "PiSta" Pýcha.

Bývalá sestava FeW GamerS:

{#Česká Republika} Milan "Striker" Švejda
{#Česká Republika} Jakub" Chillda" Schüller
{#Česká Republika} Miroslav "aeRmaster" Fatěna
{#Česká Republika} Luboš "Lambo" Hrubý

Zdroj: FeW
Štítky: FeW GamerS