Přejít k hlavnímu obsahu

sEnsitive se ocitají ve čtyřech!

2. 9. 2011 | 16:50 Counter Strike: Source
Jedna z nejlepších českých sestav se po delší době opět ocitá ve čtyřech.Onu pětici opouští jeden z nejznámějších hráčů české scény - Filip 'prox' Mikulášek, který po maturitě, kterou jistě udělá, odletá do Ameriky na dobu neurčitou."Tímto bych se chtel rozloučit s celou CS:S scénou. Taky bych chtěl poděkovat sEnsitive, že jsem měl tu možnost s nimi několik sezon hrát."
Výchozí obrázek

Jedna z nejlepších českých sestav se po delší době opět ocitá ve čtyřech.

Onu pětici opouští jeden z nejznámějších hráčů české scény - Filip 'prox' Mikulášek, který po maturitě, kterou jistě udělá, odletá do Ameriky na dobu neurčitou.

"Tímto bych se chtel rozloučit s celou CS:S scénou. Taky bych chtěl poděkovat sEnsitive, že jsem měl tu možnost s nimi několik sezon hrát."

Kdo nahradí proxe u sEnsitive? To je zatím vě hvězdách, jelikož další z členů týmů Jaroslav 'Burla' Zbíral momentálně nemá svůj počítač, tudíž tým je v dočasné neaktivitě.

Nynější sestava sEnsitive.CSS:

{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral

Štítky: sensitive
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.