Přejít k hlavnímu obsahu

iCGC Olomouc: Cracked nedorazí, 2 volné sloty

23. 11. 2011 | 12:21 Counter Strike: Source
Olomoucká herna iCGC pořádá ve spolupráci s Ondřejem '3H' Poláchem jednodenní lan turnaj.23.11. - Jelikož nakonec nedorazí ani Cracked Gamers, jsou tedy ještě 2 volné sloty. Navíc kdo se ještě dnes registruje na email, bude to mít za polovic! láká pořadatel Ondřej Polách další týmy.
Výchozí obrázek

Olomoucká herna iCGC pořádá ve spolupráci s Ondřejem '3H' Poláchem jednodenní lan turnaj.

23.11. - Jelikož nakonec nedorazí ani Cracked Gamers, jsou tedy ještě 2 volné sloty. Navíc kdo se ještě dnes registruje na email, bude to mít za polovic! láká pořadatel Ondřej Polách další týmy.

14.11. - Cituji pořadatele: Stále je jeden volný slot. A také prosím všechny registrované týmy, ať mi definitivně potvrdí účast na email, viz. níže, nebo do PM. Neváhejte tedy a využijte volného místa právě vy.

11.11. - Stále je potvrzených pouze 5 týmů. Pokud by ještě měl někdo zájem se této lanky účastnit, ozvěte se co nejdříve pořadateli, viz. email níže. Také byly doplněny ceny a vytvořen web.

31.10. - První týmy, konkrétněji sEnsitive, Cracked, eXtatus a částečně bloody Army, mají již turnaj zaplacen. Další platby jsou v nejbližší době očekávány. Jelikož z registrovaných týmů vypadla ex-sekce illusion Pictures, tudíž se místo nich objevil nový tým.

Pokud týmy, které se ozvaly ohledně platby do týdne nezaplatí, je možné, že se uvolní další místa. Proto můžete již nyní napsat na email níže a předrezervovat si případný slot.

26.10. - Jelikož je stále jediný potvrzený team, je možné se registrovat jako náhradník. Bude platit stejné pravidlo jako u LAN Dětkovice - tedy kdo dřív zaplatí, ten jede. Jako záloha stačí zaplatit alespoň za 3 hráče, zbytek je možný doplatit na místě. Pro náhradníky platí registrační mail níže.

22.10. - Pro připomenutí, kdo nezaplatí registrační poplatek do 1. listopadu, bude nahrazen náhradníky. Jediným týmem, kdo zaplatil, je eXtatus. Na případné dotazy vám odpoví sám pořadatel na telefonu či emailu, které jsou vypsány níže.

5.10. - Registrace spuštěny.

Základní informace

Datum: 26. listopadu 2011

Místo: iCGC olomouc

Počet slotů: 8 (je možné se registrovat i jako náhradník)

Poplatek: 1000kč na tým

1.místo - Pohár, tekutá odměna, herní podložky s motivem turnaje

2.místo - Pohár, tekutá odměna

3.místo - Pohár, tekutá odměna

MVP - Sluchátka Creative Fatal1ty HS-800 - pouze při plné účasti

Kontakt: ug.lan@email.cz

Turnaj bude podpořen 200 MČR body - 60-40-20-16-12-12-8-8.

Registrace začnou 5. října a budou probíhat celý říjen a začátek listopadu. Platit se bude předem. V herně je celkem 20 počítačů, které stabilně utáhnou CS:S. Skupiny se tedy nebudou hrát souběžně!

Předregistrovat se však můžete na email uvedený výše.

Systém turnaje: 2 skupiny po 4 - Skupina A: 9:00-12:00, Skupina B: 13:00-16:00 - Playoff od 16:30, počet map dle domluvy a zbylého času.

Tohle jsou pouze základní informace, mohou se ještě změnit!

icgc

Štítky: iCGC Olomouc
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.