Přejít k hlavnímu obsahu

4. kvalifikace na DreamHack Winter 2011

2. 11. 2011 | 17:33 StarCraft 2
Po čtvrté a naposledy budeme dneska sledovat počínání českých hráčů v bojích o postup na zímní hlavní turnaj na DreamHacku. Po včerejší nevydařené účasti mají stovky hráčů poslední šanci se kvalifikovat.Buďte připraveni sledovat postup hráčů, kteří se dnes utkají o 2 volná postupová místa. Mezi registrovanými jsou: head_hunter, BloB, Dewa, DeViL, Lopata. Dokáže někdo z nich postoupit? V 18 hodin začínáme!
Výchozí obrázek

Po čtvrté a naposledy budeme dneska sledovat počínání českých hráčů v bojích o postup na zímní hlavní turnaj na DreamHacku. Po včerejší nevydařené účasti mají stovky hráčů poslední šanci se kvalifikovat.
Buďte připraveni sledovat postup hráčů, kteří se dnes utkají o 2 volná postupová místa. Mezi registrovanými jsou: head_hunter, BloB, Dewa, DeViL, Lopata. Dokáže někdo z nich postoupit? V 18 hodin začínáme!

Kvalifikace na DreamHack Winter - 1. kolo
HeadHunter {#Česká Republika}2-0{#Švédsko} Stan
Lopata {#Česká Republika}w. o.{#Švédsko} Multi
Dewa {#Česká Republika}freewin-
DeViL {#Česká Republika}w. o.{#Švédsko} SkyLine

Včerejší trojici hráčů nakonec doplnit jen Dewa. Ten také získává freewin v prvém kole, ostatní hráči si zahrají menší nw Česko proti Švédsku. A pojďme kontumovat hned od začátku. Nepřítomnost soupeře posílá Lopatu i DeViLa do dalšího kola. Head svým vítězstvím uzavírá 1. kolo a také postupuje.

Kvalifikace na DreamHack Winter - 2. kolo
HeadHunter {#Česká Republika}w. o.{#Švédsko} iRk
Lopata {#Česká Republika}w. o.{#Finsko} Welmu
Dewa {#Česká Republika}w. o.{#Velká británie} RazerBlader
DeViL {#Česká Republika}w. o.{#Ukrajina} Dav1oN

Kdo by si vsadil na to, že ve 2. kole to budou mít hráči těžší, byl by zklamaný. Prvním postupujícím je DeViL, který se tak dostává do 3. kola. Ne dlouho po něm stejný verdikt obdržel i Head s Lopatou a nakonec i Dewa. 

Kvalifikace na DreamHack Winter - Top64
HeadHunter {#Česká Republika}1-2{#Švédsko} Magulina
Lopata {#Česká Republika}2-1{#Francie} BeNSeN
Dewa {#Česká Republika}w. o.{#Švédsko} MtttN
DeViL {#Česká Republika}2-1{#Dánsko} Ciara

DeViL byl krůček od vyřazení, podobně jako včera, ve 3. kole kvalitním soupeřem. Ciara, který byl v TSL vyřazen korejcem MC, na DeViLa ve 3. hře ale nestačil a my tak máme prvního hráče v Top32. 
V ZvZ matchupu vítězí Lopa nad účastníkem francouzského offline WCG finálem BeNSeNem a postupuje. Dewa, který freewinem prošel přes první 2 kola se turnaje nakonec neúčastní a tak jeho soupeř pokračuje dále. Se Zergským hráčem se potkal v tomto kole i Head, ten však svůj duel prohrává a s turnajem se loučí.

Kvalifikace na DreamHack Winter - Top32
Lopata {#Česká Republika}1-2{#Švédsko} Jimpo
DeViL {#Česká Republika}2-1{#Ruská federace} Hobot

Se snižujícím se počtem hráčům se zvyšuje jejich úroveň. Jimpo i Hobot patří mezi velmi známé hráče.
DeViL vítězí! Postupuje do dalšího kola a zároveň tak vyrovnává své a zároveň dosavadní nejlepší umístění našich hráčů - Top16.
Naopak Lopata i přes vedení 1-0 prohrává. Terranský hráč Jimpo byl nad jeho síly a Top32 je Lopovým maximem.

Kvalifikace na DreamHack Winter - Top16
DeViL {#Česká Republika}0-2{#Ruská federace} Turuk

Další ruský hráč pro DeViLa. A bohužel také poslední. 2x terran, 2x close pozice a konec DeViLových šancí na hlavní turnaj na DreamHacku.

Tímto končí snaha českých hráčů o postup na finálový DH turnaj. Nejvýše se během 4 turnajů dostali PredY a DeviL do top16, DeViL do konce 2x. Bohužel dál to nedotáhl nikdo a postupová místa pro Top2 tak zůstanou v zahraničí.
Pro českou výpravu tak zbývají "pouze" 2 velké BYOC turnaje, které se během DreamHacku uskuteční.