Přejít k hlavnímu obsahu

WNL: Česká republika na 9.-12. příčce

22. 11. 2011 | 23:54 Warcraft 3
Český reprezentační tým o posledním víkendu dojel na zápasech proti obávané Ukrajině, kde naši borci uhráli jedinou mapu. Admini soutěže nakonec ohlásili pavouk běžící na systému Single Elimination a to znamená pro Českou republiku ukončení působení v soutěži. Kapitán české výpravy Cechi doplnil sestavu o 2 další hráče po nepříjemném incidentu s PC Signa.
Výchozí obrázek

Český reprezentační tým o posledním víkendu dojel na zápasech proti obávané Ukrajině, kde naši borci uhráli jedinou mapu. Admini soutěže nakonec ohlásili pavouk běžící na systému Single Elimination a to znamená pro Českou republiku ukončení působení v soutěži. Kapitán české výpravy Cechi doplnil sestavu o 2 další hráče po nepříjemném incidentu s PC Signa. Jmenovitě to byl h34D-hUnT3R na solo a Steler jako partner pro Sedu na 2vs2. "Naštěstí" ukrajinský tým ukázal správného mannerského ducha a barred players nepovolili a to ikdyž o nich věděli 14 dní předem. 


0:4
Česká republika Ukrajina

{#Česká Republika}  Cechi<
Foggy  {#Ukrajina}

Last Refuge ][ freewin

{#Česká Republika}  TomikuS<Prado  {#Ukrajina}

Melting Valley ][ Terenas Stand

{#Česká Republika}  Sign<Ser  {#Ukrajina}

Turtle Rock ][ Terenas Stand

{#Česká Republika}  Seda + {#Česká Republika}  Sign<Prado  {#Ukrajina} + Friend  {#Ukrajina}

Goldshire ][ Turtle Rock ][ Centaur Grove

Nemohli jsme čekat, že by ČR mohlo mezinárodní soutěž vyhrát. Češi splnili úkol dostat se do playoff a to pro náš malý stát znamená v progamingu úspěch, když se řadíme ze 40 národů světa v pěkný nadprůměr. Na krásné vítězství nad Maďarskem, Bulharskem a Velkou Británií budou tuzemští hráči vzpomínat ještě dlouho. Naopak za fail můžeme považovat prohru s Francií, která být prohrou vůbec nemusela a pro Česko by existovala větší naděje v play-off umístit se lépe. Zvláštní poděkování si od nás zaslouží Cechi, který dal národní tým dohromady a dovedl na 9.-12. příčku, o kterou se zatím dělíme spolu s Rusy, kteří podledli Bělorusům. V následujícím týdnu se ještě dozvíme, zda na náš level přibyde Francie nebo Peru a Španělsko či Chorvatsko. 
Dění komentuje Daniel "Cechi" Čechmánek po posledním zápase: "Zápasy, ve kterých jsme byli "favoriti", jsme vyhráli a zápasy, kde jsme měli překvapit, jsme prostě projeli. Prohra proti Francii a Německu se dala předpokládat, ale na playoff jsme chytli nejhorší team, který postupoval ze 2. místa ve skupince (Ukrajina byla druhá jenom protože měla méně PP než Peru). Myslím si že to mohlo dopadnout líp než takhle.. Nakonec jsme skončili v top 12, což bylo to minimum, které jsme měli dát, ale mùj názor je, že oba teamy jak Ukrajinu a v dalším kole Finsko jsme mohli nějak porazit.. Jinak wnl měìlo svùj úspěch, protože 1 hráč kvùli tomu začal hrát znova wc3 a druhý to znova nainstaloval :D... Děkuju všem zúčastněným a doufám že se uvidíme i příští rok."
  • {#Česká Republika} Česká republika 3-1 Velká Británie {#Velká británie}
  • {#Česká Republika} Česká republika 3-1 Maďarsko {#Maďarsko}
  • {#Česká Republika} Česká republika 4-0 Bulharsko {#Bulharsko}
  • {#Česká Republika} Česká republika 1-3 Německo {#Německo}
  • {#Česká Republika} Česká republika 1-3 Francie {#Francie}
  • {#Česká Republika} Česká republika 0-4 Ukrajina {#Ukrajina}
"WNL byla dobrá příležitost, kde jsme mohli ukázat, že ještě v našem malém národu zbyl nějaký kus bojovnosti. Myslím, že jsme si vedli poměrně dobře, když se nám podařilo kvalifikovat do playoff. Ovšem bylo mnoho momentů, kde jsme se jako členové 1 týmu příliš týmově zachovat nedokázali a v tom taky vidím největší důvod neúspěchu v playoff, kde jsme už prostě nepůsobili jako 1 velký celek, ale jen jako rozhádaný a znechucený dav jednotlivců. Nicméně nemůžu nechat nepovšimnuté zápasy, u kterých jsem se nestačil divit, jak dobře moji spoluhráči nebo i já sám dokážeme hrát. Byla to 2 měsíční etapa, kde jsme do toho dali vše a vše nám to také vzalo, ale stálo to za to." - takto zhodnotil účast na WNL Pavel "Seda" Šeda a jak hodnotíte vy naší reprezentaci ?