Přejít k hlavnímu obsahu

DHW CS:GO showmatch: fnatic vyhrávají

25. 11. 2011 | 00:11 Counter-Strike 2
I přesto, že samotný Counter-Strike 1.6 turnaj začíná až zítra, již dnes se hraje BYOC kvalifikace do hlavního turnaje a hlavně Counter-Strike: Global Offensive showmatch mezi fnatic a Natus Vincere.Beta CS:GO má vyjít za necelý týden, ale již dnes ve 20:30 budete mít možnost shlédnout druhý showmatch v historii Counter-Strike: Global Offensive. První z nich byl na IEM6 Global Challenge New York mezi Evropou a USA. Tentokrát si ale zahrají kompletní týmy z CS 1.6 a budou jimi fnatic a Natus Vincere.
Výchozí obrázek

I přesto, že samotný Counter-Strike 1.6 turnaj začíná až zítra, již dnes se hraje BYOC kvalifikace do hlavního turnaje a hlavně Counter-Strike: Global Offensive showmatch mezi fnatic a Natus Vincere.

Beta CS:GO má vyjít za necelý týden, ale již dnes ve 20:30 budete mít možnost shlédnout druhý showmatch v historii Counter-Strike: Global Offensive. První z nich byl na IEM6 Global Challenge New York mezi Evropou a USA. Tentokrát si ale zahrají kompletní týmy z CS 1.6 a budou jimi fnatic a Natus Vincere.

Celý zápas budete mít možnost sledovat na streamu, který najdete buď na stránkách HLTV.org v detailu zápasu případně zde pár minut před začátkem.

24. 11. 21:00
Natus Vincere11vs.16
             Fnatic
{#Ukrajina} Zeus
{#Ukrajina} markeloff
{#Ukrajina} starix
{#Ukrajina} Edward
{#Ukrajina} ceh9
 

Mapa
de_dust2

 cArn {#Švédsko}
Gux {#Švédsko}
Xizt {#Švédsko}
pita {#Bosna a Hercegovina}
Friis {#Dánsko}