Přejít k hlavnímu obsahu

DHW: SK a Anexis do playoff

25. 11. 2011 | 17:21 Counter Strike 1.6
Konečně jsou známi všichni účastníci hlavního turnaje DreamHack Winter 2011 ve švédském Jönköpingu a právě zde se dozvíte rozdělení týmů do skupin. Kdo si zahraje "skupinu smrti" a kdo má první místo takřka zajištěno?UPDATE 17:15
Výchozí obrázek

Konečně jsou známi všichni účastníci hlavního turnaje DreamHack Winter 2011 ve švédském Jönköpingu a právě zde se dozvíte rozdělení týmů do skupin. Kdo si zahraje "skupinu smrti" a kdo má první místo takřka zajištěno?

UPDATE 17:15

I hráči skupiny A si můžou do zítřka oddechnout a sledovat ostatní zápasy, protože se právě teď dohrál poslední zápas SK vs. Anexis, který skončil dost jasně, 16:4 na de_mirage. Zajímavější to vypadalo na začátku. Prvním zápasem skupin byl zápas mezi druhými jmenovanými Anexis a eSahara. Mač totiž skončil 15:15 a tím se stala skupina A zajímavější, protože oběma týmům tak šlo o co nejvíce bodů proti SK a co nejméně prohraných proti Coldgame.

Vypadalo to, že eSahara po zápasu s SK vyhraje bitvu o body, protože zápas skončil 16:11 pro Švédy. To by ale Anexis nesměli dát kanára Coldgame na de_train, zatímco právě eSahara proti Colgame dopadla 16:9. Anexis tak do posledního zápasu stačilo dát tři kola, aby postoupili z druhého místa, a to se jim také povedlo.

Jako další se bude hrát skupina B, kde hrají týmy AGAiN, ESC, ESPORT-TV.com a HatersG0nnahate.

Výsledky skupiny A

Skupina A
#NázevZVRPVK/PKB
1.{#Švédsko} SK Gaming3300309
2.{#Dánsko} Anexis31114 4
3.{#Francie} Electronic Sahara311124
4.{#Švédsko} Coldgame3003-360
 

UPDATE 13:00

Poslední zápasy skupiny C, dvojice Na´Vi proti TeG a M5 proti fnatic, skončily dost rychle. Na´Vi si se svými protivníky poradili 16:3 na mapě de_dust2 a fnatic překvapivě na druhém tuscanu skupin vyhráli 16:2 proti Moscow Five.

Výsledky skupiny C

Skupina C
#NázevZVRP+-B
1.{#Švédsko} fnatic3300229
2.{#Ukrajina} Natus Vincere3201116
3.{#Ruská federace} Moscow Five3102-103
4.{#Rumunsko} The Elder Gods3003-230
 

UPDATE 12:10

Jeden z nejzajímavějších zápasů celých skupin, Fnatic vs. Natus Vincere, se před chvílí odehrál na mapě de_tuscan. Fnatic již vedli 5:3 za těžší CT stranu, než se Na´Vi vzchopili a vyhráli několik kol v řadě. Strana skončila 9:6, po malé pauze ale zápas vypadal úplně jinak. Fnatic vyhráli první kolo, obě eca poté a dokonce i první gunround.

Kdo se díval, mohl vidět, jak v 5. kole dokázal Michael 'Friis' Jørgensen vyhrát neuvěřitelné 1v3 a celkově si připsat další ace do své sbírky. Na´Vi poté dokázali vyhrát své první kolo za CT, bohužel to ale nestačilo a fnatic dovedli svou stranu do úspěšného konce 10:1 a celkově 16:10. Fnatic tak stačí vyhrát poslední zápas proti Moscow Five a stanou na vrcholu skupiny B.

25. 11. 11:00
Natus Vincere10
vs.16
             Fnatic
{#Ukrajina} Zeus
{#Ukrajina} markeloff
{#Ukrajina} starix
{#Ukrajina} Edward
{#Ukrajina} ceh9
 

Mapa
de_tuscan

(9:6, 1:10)

 cArn {#Švédsko}
Gux {#Švédsko}
Xizt {#Švédsko}
pita {#Bosna a Hercegovina}
Friis {#Dánsko}

Jen pár dní před turnajem bylo oznámeno, že se ukrajinští Natus Vincere nakonec budou účastnit DreamHacku, protože se na poslední chvili odhlásili dánští We Need $, kde figuruje například bývalý hráč mTw, Timm 'ArcadioN' Henriksen.

Na´Vi proto byli dosazeni do skupiny s Moscow Five a fnatic, finalisty MSI BEAT IT Russia, které se konalo o víkendu. Pro připomenutí - Natus Vincere na tomtéž turnaji skončili s bramborovou medajlí za jejich krajany z DTS. Skupina C se tak na tomto turnaji stala jasnou skupinou smrti.

SK
Dokážou SK Gaming zopakovat svůj úspěch z DreamHacku a přidat si další zlatou do seznamu? (foto: HLTV.org)

Hlavní favoriti turnaje z SK Gaming jsou zařazeni v pravděpodobně druhé nejzajímavější skupině A, kde s nimi jsou Electronic Sahara - proti kterým SK prohráli svůj skupinový zápas na SEC - a Anexis, kteří hrají s náhradníkem Martinem 'trace' Heldtem, taktéž bývalým hráčem mTw.

mousesports si také budou muset dávat pozor na švédský tým Lions, který sem tam také vystrčí růžky a vyřadí některý z top týmů, pokud mají dobrý den. AGAiN se také setkají s jedním ze švédských týmů z ESC Gaming, to by ale pro ně neměl být zvláštní problém.

S ukončením dnešní BYOC kvalifikace přímo na místě vypadají skupiny následovně.

Skupina A

{#Švédsko} SK Gaming
{#Francie} eSahara
{#Dánsko} Anexis
{#Švédsko} Coldgame

Skupina B

{#Nizozemsko} ESPORT-TV.COM
{#Švédsko} ESC Gaming
{#Polsko} AGAiN
{#Švédsko} hGh

Skupina C

{#Rumunsko} TeG
{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Ruská federace} Moscow Five
{#Švédsko} fnatic

Skupina D

{#Německo} mousesports
{#Švédsko} Lions
{#Portugalsko} k1ck
{#Rumunsko} Earthquake

Kdo myslíte, že vyhraje jednu z posledních akcí letošního roku? Potvrdí si SK pozici nejlepšího týmu druhé poloviny roku 2011 nebo je někdo dokáže překvapit? Jak dopadne skupina C? Nebojte se vyjádřit svůj názor v komentářích pod novinkou!