Přejít k hlavnímu obsahu

dErmia přijímá slovenskou sekci

6. 12. 2011 | 16:25 Counter Strike 1.6
dErmia po delší době bez Counter-Strike 1.6 sekce přijímá slovenskou sekci pod vedením Martina 'Leatherface' Beluše.Po přijetí nové CoD4 sekce dErmia měla v plánu přibrat i sekci stále velmi úspěšné FPS hry Counter-Strike 1.6. Dlouho nezahálela a nový košický tým okolo Martina 'Leatherface' Beluše přijala teprve před pár dny.Sestava je stejná jako doposud pod tagem SOLEMNITY nebo UNKNOWN. Leatherface doplňuje Elzpan, Rusel, Laurent a tokyyyyy. Tento tým již prošel několika multiklany, mezi kterými byl například i Fortune gaming.
Výchozí obrázek

dErmia po delší době bez Counter-Strike 1.6 sekce přijímá slovenskou sekci pod vedením Martina 'Leatherface' Beluše.

Po přijetí nové CoD4 sekce dErmia měla v plánu přibrat i sekci stále velmi úspěšné FPS hry Counter-Strike 1.6. Dlouho nezahálela a nový košický tým okolo Martina 'Leatherface' Beluše přijala teprve před pár dny.

Sestava je stejná jako doposud pod tagem SOLEMNITY nebo UNKNOWN. Leatherface doplňuje Elzpan, Rusel, Laurent a tokyyyyy. Tento tým již prošel několika multiklany, mezi kterými byl například i Fortune gaming.

Jeden z hráčů, Peter 'tokyyyyy' Tokarský, se k přestupu vyjádřil následovně:

"Tak k prestúpeniu pobehali sme už vela multigamingov, ale rozhodli sme sa prejsť k vám pretože sme o vás počuli samé chváli, že máte dobrých sponzorov, preplácate lanky (podľa úspechov) a poskytujete kvalitný server. Z našej strany bude veľká snaha dostať sa čo najvyššie, uvidíme ako to bude z vašej strany (dúfame že podľa dohody). Momentálne hráme esl, PLAYzone a pcwčká proti TOP týmom... Pôsobili sme pod názvom SOLEMNITY a UNKNOWN."

dErmii uvidíme již za necelé dva týdny na vánočním Storm The Front 2011, posledním LAN turnaji tohoto roku.

Aktuální sestava dErmia:

{#Slovenská Republika} Martin 'Leatherface' Beluš
{#Slovenská Republika} Marek 'Rusel' Račko
{#Slovenská Republika} Marek 'Laurent' Janík
{#Slovenská Republika} Peter 'tokyyyyy' Tokarský
{#Slovenská Republika} Tomáš 'Elzpan' Kraus

Zdroj: dErmia
Štítky: Dermia