Přejít k hlavnímu obsahu

MH: Skupinové boje začínajú + STREAM

18. 12. 2011 | 10:34 League of Legends
Druhý mezihernový turnaj ve hře League of Legends se sice nezadržitelně blíží, ale stále se neregistroval ani minimální počet týmů potřebný ke konání turnaje. Hrát se má už 18. Prosince, ale deadline pro naplnění minimálního počtu byl stanoven už na pondělí 12. 12. ve 20:00. Jestliže v pondělí nebude potvrzeno minimálně 10 týmů, turnaj se ruší. Hrajete League of Legends, ale stále váháte jestli máte na turnaj jet? Neváhejte a registrujte se, stojí to za to!
Výchozí obrázek

Druhý mezihernový turnaj ve hře League of Legends se sice nezadržitelně blíží, ale stále se neregistroval ani minimální počet týmů potřebný ke konání turnaje. Hrát se má už 18. Prosince, ale deadline pro naplnění minimálního počtu byl stanoven už na pondělí 12. 12. ve 20:00. Jestliže v pondělí nebude potvrzeno minimálně 10 týmů, turnaj se ruší. Hrajete League of Legends, ale stále váháte jestli máte na turnaj jet? Neváhejte a registrujte se, stojí to za to!

UPDATE 18.12.2011 10:33 Skupiny boli rozlosované, turnaj začína.

UPDATE 17.12.2011 19:06
Přinášíme vám malé překvapení v podobě live komentování s projekcí, vše se uskuteční od 10:30 v 
PG Cyber cafe Brno Velký Špalíček. Tak neváhejte a přijďte se podívat přímo na místo! Stream můžete sledovat také zde na PLAYzone, stream naleznete níže.

    MZH

UPDATE 16.12.2011 18:58 Doplnili sme systém turnaja, bude sa hrať na dve skupiny po 5 tímov, pričom prvý 4 postupujú do Playoff, ktoré sa hrá Single Elimination BO1 s výnimkou finále, ktoré bude BO3. Finálne ceny budú:

Rozdělení cen

Prizemoney není přesně stanoveno. Jeho výše závisí v podstatě na samotných hráčích, neboť se jedná o částku vybranou ze startovného ve všech hernách / 4.

  • 1. místo: 60 % z celkového prizemoney + 3 volné hodiny na hráče (15 na tým) + 20 Euro RP + Triumphant Ryze + Champion Skin Bundle na hráče
  • 2. místo: 25 % z celkového prizemoney + 2 volné hodiny na hráče (10 na tým) + 15 Euro RP + CSB na hráče
  • 3. místo: 15 % z celkového prizemoney + 1 volná hodina na hráče (5 na tým) + 10 Euro RP + CSB na hráče

UPDATE 14.12.2011 23:19 Komunita LoL milo prekvapila a dala nám najavo, že o turnaj má záujem a splnila minimálnu požiadavku 10 potvrdených tímov a preto MH bude! Otvárame ešte registrácie a potvrdzovanie účasti až do piatka 22:00, preto ak chcete tento počet tímov ešte rozšíriť máte možnosť!

UPDATE 14.12.2011 0:39 Na základe Vašich žiadosti a jednej novej registrácii a jednej prislúbenej registrácie (dokopy 10 tímov) sme sa rozhodli dať MH v LoLku ešte šancu aj napriek tomu, že v pondelok Vám došla správa o zrušení. Preto sme vyresetovali potvrdené timy, takže kapitaní musia znova potvrdiť účasť svojho tímu v ovládacom panely vpravom bloku u turnaja v záložke múj tým. Ak s chce niekto registrovať stále samozrejme môže na stránke turnaja. Definitívne uzavrieme registrácie a potvrdzovanie  a rozhodneme o MH v stredu o 22:00. Ďakujem za pochopenie.

Je pravda, že premiéra Mezihernových turnajů (dále jen MH) ve hře League of Legends se PLAYzone.cz příliš nepovedla. Chyby v organizaci zapříčinily nehezké fiasko, za které jsme se hráčům už nejednou omluvili. Zde bych však rád ještě jednou vyzdvihnul fakt, že PLAYzone.cz uspořádal už nespočet povedených MH a byla by škoda na tento typ turnajů zanevřít, když hráči ostatních her si jich pravidelně užívají.

PLAYzone.cz má v plánu pustit v příštím roce pro LoL vlastní ligu, ve které se může hrát už o velmi hezké ceny. Však se podívejte, o co hráli hráči Counter Strike v poslední sezóně, nemluvě o Mistrovství republiky, na němž by LoL mělo mít své místo. Celá budoucnost League of Legends na PLAYzone ale leží na bedrech vás, hráčů. Než se totiž vrhneme na projekty takové velikosti, potřebujeme zjistit, jestli má LoL dostatečně velkou základnu hráčů, kteří mají zájem pravidelně hrát turnaje a účastnit se našich akcí.

MČR klasifikaceRegistrace

Registrovat se na mezihernový turnaj můžete zde. Registrace pro celý tým vyjde na 1250 Kč, tedy 250 Kč na hráče. Pro Slovenské hráče pak 50 Euro na tým a 10 Euro na hráče.

MČR body

Pokud chcete dostat body do MČR klasifikace, tak se soupisky musí kompletně shodovat. To znamená, že v týmu nesmí být žádný host, jestliže chcete body do MČR klasifikace.

 

 

 


MZH

Jak jsme slíbili, kromě klasických prizemoney jsou do turnaje přidány také ceny od Riot Games. Jedná se o Riot Points a Champion skin bundles. Na komplětní výčet cen se podívejte níže.

Ceny:

Rozdělení cen

Rozdělení cen při účasti 16 týmů.

  • 1. místo: 3000,- a 5x RP v ceně 20 euro a 5x CSB*
  • 2. místo: 1500,- a 5x RP v ceně 15 euro a 5x CSB*
  • 3. místo: 900,- a 5x RP v ceně 10 euro a 5x CSB*

Ceny v doprovodném turnaji

  • 1. místo: 600,- a 3 volné hodiny na hráče (15 na tým)
  • 2. místo: 2 volné hodiny na hráče (10 na tým)
  • 3. místo: 1 volná hodina na hráče (5 na tým)
*Champion skin bundle
Ceny se mohou v zásvislosti na počtu registrovaných týmů měnit

Podporované herny:

Battlezone, Praha (8 týmů)
Book Cyber Cafe, Topolčany (2 týmů)
Cyber Café Babylon, Liberec (1 týmů)
DraziwNet, Prešov (1 týmů)
Ekron Game, Šternberk (1 týmů)
Fragnet, Nitra (4 týmů)
G-NET, Poprad (2 týmů)
GF Playhole, Třinec (2 týmů)
gHall, Ústí nad Orlicí (2 týmů)
iCGC, Olomouc (2 týmů)
IT-comp, Zábrěh (1 týmů)
K-Net, Košice (4 týmů)
Na Pergole, Pardubice (2 týmů)
Net Games A, Plzeň (Jablonského 1) (2 týmů)
NetArena, Hodonín (2 týmů)
PGCC Nový Smíchov, Praha (2 týmů)
PGCC Velký Špalíček, Brno (7 týmů)
ŠK Archa, Trnava (2 týmů)
STORM Game Club, Bratislava (10 týmů)
Svobycomp, Chomutov (1 týmů)
Svobycomp, Jirkov (1 týmů)

Neváhejte, zaregistrujte se a plnou měrou si vychutnejte atmosféru turnaje spolu se svými spoluhráči přímo v herně. Dnes, tedy 7. 12. také spouštíme možnost potvrzovat účast, takže touto formou prosíme všechny hráče, kteří už zaregistrovaní jsou a vědí, že se zúčastní, ať svou účast potvrdí.

Zdroj: PLAYzone