Přejít k hlavnímu obsahu

Potvrzeno: zonic v mousesports

8. 12. 2011 | 18:46 Counter Strike 1.6
Včera jsme vás informovali o možném přestupu dánského hráče Dannyho 'zonic' Sørensena. Dnes je tato informace potvrzena.Po dnu spekulování o tom, co se bude dít buď v mTw nebo mousesports, již známe výsledek. Danny 'zonic' Sørensen totiž neváhal a po téměř dvou měsících neaktivity jeden z nejlepších dánských hráčů přestupuje pod německou organizaci mousesports, kde má již svého krajana Finna 'karrigan' Andersena. Z týmu odešel Vinh 'ninja' Thanh.Krátké interview, které pořídila se zonicem organizace mTw:Jaké to je, jít do herního důchodu?
Výchozí obrázek

Včera jsme vás informovali o možném přestupu dánského hráče Dannyho 'zonic' Sørensena. Dnes je tato informace potvrzena.

Po dnu spekulování o tom, co se bude dít buď v mTw nebo mousesports, již známe výsledek. Danny 'zonic' Sørensen totiž neváhal a po téměř dvou měsících neaktivity jeden z nejlepších dánských hráčů přestupuje pod německou organizaci mousesports, kde má již svého krajana Finna 'karrigan' Andersena. Z týmu odešel Vinh 'ninja' Thanh.

Krátké interview, které pořídila se zonicem organizace mTw:

Jaké to je, jít do herního důchodu?

"No, upřímně jsem se cítil prázdný. Hrál jsem již tolik let a poté, co mTw zrušila svoji CS sekci, jsem si říkal, že ještě neskončím."

Co změnilo tvůj názor?

"Věc se má tak, že jsem dostal nabídku od mousesports. A vzhledem k tomu, že to byl tým, ve kterém jsem viděl největší potenciál, začal jsem s nimi hrát."


zonica už v plně dánské sestavě neuvidíme (foto: HLTV.org)

Takže tě uvidíme znovu hrát Counter-Strike, to je skvělé! Jak to, že ses připojil zrovna k mousesports?

"Není žádné tajemství, že od té doby, co jsme karriganovi nabídli hrát za mTw na začátku 2011, dost jsme se spřátelili. Poté, co mTw skončili, přišel za mnou a řekl mi, že mě chce dostat do mouz. Ze začátku jsem byl trošku zmatený, naštvaný a zároveň smutný, protože mTw s mousesports byli vždy velkými rivaly. Bohužel už na scéně mTw nejsou a opravdu jsem chtěl hrát s karriganem, protože je to skvělý hráč a dobrý kamarád."

Co od mouz a tvé kariéry v budoucnu čekáš? Budeš už napořád hrát CS?

"Počítám, že se dostanu zpět do formy a doufejme, že znovu začneme vyhrávat nějaké turnaje. Čeho jsem si v mouz všiml bylo karriganovo neuvěřitelné AWP, skvělých taktik od gob b, aimu romana a talentu v zonixxovi. mTw občas chyběla motivace, ale tihle kluci vypadají, že mají motivace na rozdávání. Od mousesports očekávám hodně a opět bych chtěl být v nejlepším týmu světa. Toto bylo moje nejtěžší rozhodnutí kvůli vztahu s mTw, tento krok jsem udělal jen proto, abych vyhrával. Počítám, že ještě pár let budu hrát, dokud mi nebude chybět motivace a skill a také pokud to nebude stát v mém vzdělání.

Sestava mousesports je tak pro rok 2012 následující:

{#Německo} Michele 'zonixx' Köhler
{#Německo} Roman 'roman' Ausserdorfer
{#Turecko} Fatih 'gob b' Dayik
{#Dánsko} Finn 'karrigan' Andersen
{#Dánsko} Danny 'zonic' Sørensen
Zdroj: mymTw.com
Štítky: mousesports, zonic