Přejít k hlavnímu obsahu

Finále 10. sezóny ETF2L!

16. 12. 2011 | 17:56 Finále 10. sezóny ETF2L!
Jak se blíží Vánoce, tak všechny podzimní ligy včetně ETF2L končí, a to znamená pouze jedinné - finále play-off Premier Division.
Do finále se tedy dostaly celky Infused.Tt a Epsilon. Infused.Tt skončily v Premier divizi první a měly účast ve finále zajištěnou, za to třetí Epsilon si svoje místo ve finále museli probojovat přes Relic a druhé Crack Clan.



Sestavy
Výchozí obrázek
Jak se blíží Vánoce, tak všechny podzimní ligy včetně ETF2L končí, a to znamená pouze jedinné - finále play-off Premier Division. Do finále se tedy dostaly celky Infused.Tt a Epsilon. Infused.Tt skončily v Premier divizi první a měly účast ve finále zajištěnou, za to třetí Epsilon si svoje místo ve finále museli probojovat přes Relic a druhé Crack Clan.
Sestavy
{#United Kingdom} Infused.Tt eSports    vs.    Epsilon eSports {#Evropská Unie}
{#United Kingdom} dunc
{#United Kingdom} numlocked
{#United Kingdom} Greg
{#Dánsko} quad
{#United Kingdom} Mike
{#United Kingdom} flisko
F2 {#Dánsko}
randa {#United Kingdom}
schocky {#Německo}
wltrs {#Švédsko}
KnOxXx {#Francie} GeaR {#Německo}

A bylo vidět, že se oba týmy na toto střetnutí dobře připravili, někteří si dokonce vzali volno v práci, aby mohli trénovat. Zápas tedy začal mapou cp_badlands kde Epsilon vyhráli tři rychlá kola za sebou a to hlavně díky backcapu od wltrse a spy akci od schockyho. Vše tedy nasvědčovalo, že Epsilon tuto mapu vyhrají, ale 7 minut před koncem mapy Infused.Tt dali svůj první bod a poté se rozjeli na plno a dorovnali. A protože finále se hraje systémem bo3, musel následovat golden cap, který Infused.Tt s přehledem vyhráli. Tudíž cp_badlands 4:3 pro Infused.Tt. Druhá mapa v pořadí byla cp_snakewater. Na této mapě už Epsilon neudělali prvotní chybu a Infused.Tt naprosto dominovali. Infused se zmohli jen na jeden push na poslední bod, který byl lehce ubráněn. Epsilon tedy vyhráli 5:0. Poslední a rozhodující mapa se tedy stala cp_gullywash_pro a musím říct, že pro diváka byla asi nejzajímavější. Po prvním a nevydařeném startu, kdy medicovi Infused.Tt duncovi hra spadla, se po restartu dařilo více právě Infused kdy vyhráli dvě kola. Ovšem skóre mohlo být daleko vyšší, Epsilon totiž i bez überu dokázali dvakrát ubránit poslední point. Takovýchto akcí měly Infused hodně okolo šesti a nedokázali žádnou využít. V pozdější fázi hry se hodně ukazovalo scout combo wltrs a schocky, kteří svými backcapy rozhodli hru. Ale Epsilon si to málem pokazili, když 45 vteřin před koncem vypustili na svůj poslední bod dvě heavyny (heavy limit 1), naštěstí jedna heavy nestřílela a tak se Epsilon stali vítězi 10. sezóny ETF2L.