Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries liga V: Dnes od 12:00 One-day cup o body

Minulou neděli se odehrál první turnaj v rámci SteelSeries TrackMania ligy V. O pár řádků níže se můžete podívat jak vypadá nový žebříček a seznámit se s dalším turnajem, který jedeme už tuto neděli. V #1 Quickie, alias Start cupu, jsme bodově ohodnotili 22 nejrychlejších hráčů na mapě. O téměř 3 desetiny vyhrál hakkiJunior nad druhým Luftym a třetím Waxtrem. Kompletní žebříček níže
Výchozí obrázek

Minulou neděli se odehrál první turnaj v rámci SteelSeries TrackMania ligy V. O pár řádků níže se můžete podívat jak vypadá nový žebříček a seznámit se s dalším turnajem, který jedeme už tuto neděli. 

ssliga

V #1 Quickie, alias Start cupu, jsme bodově ohodnotili 22 nejrychlejších hráčů na mapě. O téměř 3 desetiny vyhrál hakkiJunior nad druhým Luftym a třetím Waxtrem. Kompletní žebříček níže

#2 One-day cup - stránka turnaje

neděli 11.3. ve 12:00 budou vydány 2 mapy. Na jejich natrénování budou mít hráči 2 hodiny, poté přijde na řadu Time Attack a klasický single-elimination turnaj v rounds modu (jedno kolo - jedna mapa). Lépe si to jistě představíte v harmonogramu na stránce turnaje.

Registrovat se

Propojení s MČR 

SteelSeries TMF liga je zapojena do kvalifikace na Mistrovství ČR v počítačových hrách. Z turnajů bude vždy předem určený počet nejlepších pozic získávat body. Na konci období (předěpodobně květen 2012) postoupí nejlepších 16 na finále MČR. Kromě SteelSeries TM ligy V budeme pořádat i další turnaje, ve kterých budete moci získat body a nebudou součástí lig. O tom co a jak se bude bodovat si můžete přečíst na odkaze ZDE.

mcr

Harmonogram ligy

  • Kvalifikace na LAN finále - 15.4. 2012
  • LAN finále – 27.-29.4. 2012
Harmonogram se může dle okolností měnit, sledujte proto aktualizace u jednotlivých turnajů případně rozcestník.

Ceny v lize

Ceny pro ty nejlepší z vás věnují sponzor Mistrovství ČR v počítačových hrách viz níže. V některých turnajních navíc budete moci vyhrát i ceny závislé pouze od výkonu v tom daném turnaji.

1. místo - SteelSeries Sensei + SteelSeries Siberia In-ear Headphone

senseiss

2. místo - Roční předplatné časopisu SCORE

score

3. místo - SteelSeries QCK+

ss

partneri