Přejít k hlavnímu obsahu

Grandfinále PUBG Premier League je za rohem!

8. 6. 2018 | 13:56 PUBG: Battlegrounds
Sobota 9. června bude patřit PlayerUnknown's Battlegrounds, vyvrcholí totiž naše první série ve spolupráci s Twitchem, kde si 10 nejlepších dvojic rozdá krásný prize pool 100 000 Kč. V akci uvidíme celkem 80 hráčů a chybět nebudou ani domácí hvězdy. Kdo se v sobotu proti sobě utká?
Výchozí obrázek

Sobota 9. června bude patřit PlayerUnknown's Battlegrounds, vyvrcholí totiž naše první série ve spolupráci s Twitchem, kde si 10 nejlepších dvojic rozdá krásný prize pool 100 000 Kč. V akci uvidíme celkem 80 hráčů a chybět nebudou ani domácí hvězdy. Kdo se v sobotu proti sobě utká?

Jako číslo jedna jde do boje gUCCI gANG ve složení arSHO a Wany. Vysoce sehraná dvojice předvedla v květnu nejvyrovnanější výkony, během tří finále nevypadla z elitní trojice a to poslední dokonce celé ovládla. Kluci spolu hrají opravdu dlouho, růžky vystrkovaly už na našich předcházejících turnajích. Za touto dvojicí už to je bodově našlapané jedna dvojice po druhé.

Na nejvyšších příčkách zažila většina známých dvojic všechna finále, první výjimkou je vítěz první kvalifikace, 200IQ ve složení oKKo a Querulant, kterým se hned to druhé hrubě nevyvedlo. oKKo sice nehraje se spoluhráčem z Alza Gaming, ale i tak se se stříbrným týmem premiérového PLAYzone turnaje musí počítat. Nikdo další z jeho týmu do finále překvapivě nepostoupil.

Mezi účastníky můžeme vidět také celou řadu reprezentantů domácích organizací. Nejvýše se umístili Majkl a Enthory z Trust.Universe, dále najdeme hned dvě složení NecroRaisers nebo dvojici sT4mZ a KomiaX, která pod křídly Inside Games měla nedávno na dosah postup do offline části PGI Major kvalifikace. Z dalších známých jmen mezi účastníky najdeme Hammer Squad s tradičně dobře střílejícími JustDavem a Coudym, silnou dvojici Hawki a FrodoTriceps v Royalty, nebo 2easy4 ve složení k1mbik a Doyoulikeit, vítěze naší poslední březnové turnajové série. Zapomenout nesmíme ani na schlupyyho, který se přidal k steeKingovi v NotLikeThis, nebo Dead by Daylight, tedy Zampeeka hrajícího s nejednou úspěšným Zuppou.

Finále PUBG Premier League Powered by Twitch však nebude pouze o kvalifikovaných hráčích. Svoji pozvánku si vysloužilo deset známých jmen, která následně utvořila deset zajímavých dvojicí. Mezi pozvanými nemůže chybět Mazarini a GOdstrelovac jako Kings of Sosnovka, nebo spajKK s Lucky_PxLem jako WE ARE GROOT. Kvalitní gameplay jistě předvedou i Ušaté Krůty, TheCobra a elwzoy toho mají za sebou opravdu hodně. Sosnovka bude mít další reprezentanty v podobě RedgieBeardo teamu, kde se samozvaný slovenský streamer představí s oyemurou. Černými koněmi může být i dvojice Strenge a Jackuobo jako tým 60Hz.

Poté tu máme i pět outsiderů, u kterých se ale nebojíme, že by nevytáhli drápky a nepotrápili ostřílenější turnajové střelce. V akci se představí Mazariniho přítelkyně jako KaterinaSuki team, Démoni v čele s Filelem, blade a DEV7L jako Rakeťáci, stejně jako Kaparzův Team Gravity ze světa CS:GO, nebo také YouTuber Roth Wellden s Tejrem jako G-BOIS.

Čtyřicet dvojicí, mezi kterými se těžko hledá jedna slabá, sobota slibuje velkou podívanou. 9. 6. začínáme v 15:00, tak si nezapomeňte naladit náš Twitch kanál a podporovat své oblíbence!

Finále PUBG Premier League: seznam všech účastníků
{#Česko + Slovensko} gUCCI gANG - arSHO & Wany{#Česká Republika} Winix DUO - Majkllo & Gargii02
{#Česko + Slovensko} The Fellas - VOIDERawr & Fischy6{#Česká Republika} Trust.Universe - Majkl & Enthory
{#Česká Republika} Typicall - Failen & WellyWonka{#Česká Republika} Hammer Squad - JustDave & Coudy
{#Česká Republika} NotLikeThis - steeKing & schlupyy{#Česká Republika} Royalty - Hawki & FrodoTriceps
{#Česká Republika} Paka s.r.o. - CZMaros & MuHiiii{#Česko + Slovensko} BlindAF - NoobNr_01 & Ronys
{#Česká Republika} 200IQ - oKKo & Querulant{#Česká Republika} CleaR-TiX - C1eaReR & Dermino-tix
{#Česká Republika} Inside Games - sT4mZ & KomiaX{#Česká Republika} FAKETAXI.com - venomaj & voldpe
{#Česká Republika} CryptoEsport - Libuska & TRaSH-_-SeNaS{#Česká Republika} NR_snaxbois - spoluvezen & YOLOTOM
{#Česká Republika} NecroRaisers - jouhan & LOLAN{#Česká Republika} Godrot - Bobik & Qoning
{#Česká Republika} Velký Chilli Kebab Box - Nether & H4D3S{#Česká Republika} FPP ONLY - Yato-san & Martypw
{#Česká Republika} Rage of Nicolas Cage - hyPerective & RectalPain{#Česká Republika} Korejská Oáza - Oasiss & KoreanPizzaBoy
{#Česká Republika} inSting - Miiita & AKCZ{#Česká Republika} HCGamer - Kosaron & BrunoSanchez
{#Česká Republika} su2p - RAFX1 & aOBEK{#Česká Republika} 2easy4 - k1mbik & Doyoulikeit
{#Česká Republika} Black Desert Better - HaziQQ & frodbal{#Slovenská Republika} I am friendly - ArtinMeer & Woodhors
{#Česká Republika} Dead by Daylight - Zampeek & zuppaa{#Česká Republika} TEAM ANTARES - Dexty77 & Jaxy6
{#Česká Republika} Kings of Sosnovka - Mazarini & GOdstrelovac{#Česká Republika} WE ARE GROOT - spajKK & Lucky_PxLCZ
{#Česká Republika} Démoni - Filel & GaMeBLeeR{#Česká Republika} G-BOIS - Roth Wellden & TEJR
{#Slovenská Republika} RedgieBeardo team - RedgieBeardo & oyemura{#Česká Republika} Team Gravity - KAPARZO & Shaxir
{#Česká Republika} Ušaté Krůty - TheCobra & elwzoy{#Česko + Slovensko} 60Hz - Strenge & Jackuobo
{#Česká Republika} KaterinaSuki team - KaterinaSuki & Wenn44{#Česká Republika} Rakeťáci - blade & DEV7L

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.