Přejít k hlavnímu obsahu

Dvě miliardy zabitých Terminidů za 12 hodin. Hráči Helldivers 2 splnili úkol s nečekanou rychlostí

23. 4. 2024 | 14:00 Gaming
Jeden z posledních úkolů v rámci Major Order byl pro hráče Helldivers 2 naprostá brnkačka. Na zabití dvou miliard Terminidů měli celý týden, společně to však zvládli za zhruba 12 hodin. Spousta hráčů bylo z rychlosti neskutečně překvapená a někteří tomu do teď nechtějí uvěřit.
Helldivers 2
Helldivers 2
Zdroj: Arrowhead Game Studios

Hra Helldivers 2 nabízí svým hráčům nejrůznější živé eventy, přičemž ten poslední byl o zabití určitého druhu monster v časovém intervalu. Konkrétně měli hráči za úkol zabít 2 miliardy Terminidů v časovém intervalu 7 dnů, což mnozí viděli jako téměř nesplnitelný úkol. 

Panovaly ovšem zbytečné obavy. Úkol byl dokončen za zhruba 12 hodin od začátku zmíněné mise, která byla součástí Major Order.

Za 12 hodin od začátku bylo oznámeno splnění úkolu a ačkoliv byla spousta hráčů toho názoru, že to byl nereálný úkol, opak byl pravdou. Hráči navíc úkol splnili s více než dostatečnou časovou rezervou. Ačkoliv denně hraje Helldivers 2 opravdu hodně hráčů, pro některé je rychlost splnění stále neuvěřitelné překvapení. 

Právě jsem dostal oznámení, že hlavní úkol byl splněn. Myslel jsem si, že 2 miliardy bude hodně, zvláště s několika stovkami zabití na hráče, možná maximálně jen 1000 za misi, ale zjevně muselo hrát hodně idí. Těšil jsem se, že toho budu součástí a budu pomáhat zabít ekvivalent toho, co je čtvrtina lidí na Zemi, ale nedostal jsem šanci,“ píše jeden z hráčů na Redditu. V přepočtu museli hráči zabít 2,78 milionů Terminidů za minutu, nebo 167 milionů za hodinu.