Přejít k hlavnímu obsahu

Neofrag šampionem květnové CZSK FPL

7. 6. 2018 | 13:21 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Další měsíc největší lokální pug ligy je u konce. I tentokrát se v nejvyšších divizi hrálo o 1500 euro, avšak aktivita ve všech čtyřech soutěžích rozdělených dle FACEIT levelů lehce upadla. Ani to však nezabránilo Adamu 'neofrag' Zouharovi ještě vylepšit své 5. místo z měsíce dubna, tentokrát dominoval naprosto celé soutěži. Na triumf a zisk 500 euro mu stačilo pouhých 22 her s neskutečným 86% winratem. Na záda mu dýchal pouze Adam 'ZeD' Bartko, který bere o stovku méně. Ale co je hlavní, na oba hráče v průběhu června čeká přímá kvalifikace do EU FPL!

Na konečné pořadí nejlepší desítky se můžete podívat sami, finanční odměny bere první pětka. Do další sezóny chystáme změny, avšak bát se hráči Division 1 nemusí, ceny budou i nadále! V rámci nově navázaných partnerství budeme mít připraveny i odměny pro nejlepší hráče nižších divizí, aby tisíce hráčů dostaly další motivaci, nejen bezhlavě huntit FACEIT elo, jako je tomu nyní. Spolu s těmito změnami jsme za účelem vyšší aktivity Div1 rozšířili o nadějné hráče z nejvyšších pozic Y-Games 2018, nebo také o vítěze Division2, českého střelce s přezdívkou blazerkoo.

Takhle vypadá aktuální stav jednotlivých divizí. Po kliknutí se do jednotlivé ligy můžete přidat.

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.