Přejít k hlavnímu obsahu

Švédské změny pokračují, draken miří do fnatic

17. 6. 2018 | 15:17 Counter-Strike 2
Poslední týdny byly bohaté na změny na švédské scéně a jak to vypadá, tak změny ani zdaleka nekončí. Dnes totiž byla oznámena další velká změna, z týmu NiP přichází do fnatic draken.Švédský AWPer a bývalý hráč Ninjas in Pyjamas nahradí ve fnatic bývalého IGL týmu Goldena. Ten se stal v podstatě nepotřebným po příchodu Xizta, který převzal roli IGL. V týmu Golden ještě nějaku chvíli zůstal, to se ale dnes oficiálně mění.
Výchozí obrázek

Poslední týdny byly bohaté na změny na švédské scéně a jak to vypadá, tak změny ani zdaleka nekončí. Dnes totiž byla oznámena další velká změna, z týmu NiP přichází do fnatic draken.

Švédský AWPer a bývalý hráč Ninjas in Pyjamas nahradí ve fnatic bývalého IGL týmu Goldena. Ten se stal v podstatě nepotřebným po příchodu Xizta, který převzal roli IGL. V týmu Golden ještě nějaku chvíli zůstal, to se ale dnes oficiálně mění.

Hlavním důvodem je podle všeho sniper švédského týmu JW, který podle dostupných informací chtěl vedle sebe druhého AWPera. Volba tak padla právě na drakena, který nedávno přišel o svou pozici v NiP. Draken se opět setká s Xiztem, se kterým hrál v NiP od loňského března do letošního února.

"Jsem hrdý na to, že se připojím k fnatic. Nejen, že se těším na nové spojení s Xiztem - který je jedním z nejlepších IGL - ale také na hru s legendami jako KRIMZ, JW a Flsuha! Dobu v NiP jsem si hodně užil a naučil jsem se spoustu důležitých věcí. Ale teď, teď začíná nová kapitola."

- William "draken" Sundin

Fnatic se představí na ESL One Cologne v této sestavě:

{#Švédsko} Robin "flusha" Rönnquist
{#Švédsko} Jesper "JW" Wecksell
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Freddy "KRIMZ" Johansson
{#Švédsko} William "draken" Sundin

{#Švédsko} Jimmy "Jumpy" Berndtsson (coach)

Štítky: fnatic
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.