Přejít k hlavnímu obsahu

thieff nahrazuje SPEXA ve VENI VIDI VICI

26. 6. 2018 | 17:06 Counter-Strike 2
VENI VIDI VICI od svého oficiálního založení poprvé mění hráče ve své CS:GO sestavě.Parta Tomáše 'teCkoO' Koširera se v parádní formě předvedla na Y-Games, kde se při své offline premiéře prostřílela ke stříbrným medailím. Od té doby se ale 3V nedařilo v řadě online kvalifikací a po výměně názorů se Patrik 'SPEXO' Hampl rozhodl z důvodu zlé nálady tým opustit.
Výchozí obrázek

VENI VIDI VICI od svého oficiálního založení poprvé mění hráče ve své CS:GO sestavě.

Parta Tomáše 'teCkoO' Koširera se v parádní formě předvedla na Y-Games, kde se při své offline premiéře prostřílela ke stříbrným medailím. Od té doby se ale 3V nedařilo v řadě online kvalifikací a po výměně názorů se Patrik 'SPEXO' Hampl rozhodl z důvodu zlé nálady tým opustit.

SPEXO (druhý zprava) se po jediné LAN akci s týmem po Y-Games rozloučil

Od té doby se VENI VIDI VICI představovali na zápasech a turnajích s hosty, nejvíce se jim zalíbila hra Matěje 'thieff' Žádník, který už se na scéně nějaký ten rok pohybuje, ale například na Mistrovství České republiky se nikdy neprobojoval. Dle vyjádření na oficiální fanpage se týmu jeho komunikace a celková hra zalíbila. Po následném otestování na dalších turnajích thieff uspěl, na nabídku stát se součástí týmu kývl a oficiálně se tak stává novým pátým hráčem.

3V bohužel neuvidíme tento víkend na Quietus Day, kde se představí řada týmů z domácí špičky a jejich vysoká pozice v aktuální MČR klasifikaci tak zřejmě klesne, v TOP8 pro Letní sklizeň by se ale udržet měli. Na jejich oficiální premiéru s thieffem si tak budeme muset počkat.

Nynější CS:GO sestava Veni Vidi Vici:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský
{#Česká Republika} Martin 'zur1s' Sláma
{#Slovenská Republika} Matúš 'uZman' Rechtorovič
{#Česká Republika} Matěj 'thieff' Žádník

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.