Přejít k hlavnímu obsahu

zonic oznamuje důchod

17. 3. 2012 | 20:05 Counter Strike 1.6
A opět jedna ne příliš veselá zpráva. Jedna z legend světového progamingu Danny "zonic" Sørensen odchází do hráčského důchodu.Není tomu ani hodina, co jsme vás informovali o konci mousesports a už se musíme rozloučit s další ikonou této hry.Zonic už jednou svoji kariéru končil. Vrátil se ale zpět, aby si ještě naposledy zkusil, jaké je to hrát na nějaké světové akci. Bohužel, obě akce se mousesports nepovedly a domů odjížděli už po skupinové fázi.
Výchozí obrázek

A opět jedna ne příliš veselá zpráva. Jedna z legend světového progamingu Danny "zonic" Sørensen odchází do hráčského důchodu.

Není tomu ani hodina, co jsme vás informovali o konci mousesports a už se musíme rozloučit s další ikonou této hry.

Zonic už jednou svoji kariéru končil. Vrátil se ale zpět, aby si ještě naposledy zkusil, jaké je to hrát na nějaké světové akci. Bohužel, obě akce se mousesports nepovedly a domů odjížděli už po skupinové fázi.

zonic
zonic

Zonic o svém odchodu říká:

"Nemyslím si, že by můj odchod byl nějakým překvapením. Hlavní důvod mého prosincového návratu byla hlavně účast na IEM. Chtěl jsem si to naposledy užít i přesto, že většina lidí už CS zavrhuje. Bohužel, vývoj progamingu zastavit nemůžeme, stejně jako zánik Counter-Striku. Rozhodl jsem se skončit, protože v CS už nevidím budoucnost a také se chci více soustředit na studium."

Pravděpodobně nejslavnější éra tohoto dánského zabijáka bylo jeho působení v týmu mTw. Hlavně pak v roce 2008, kdy dokázali vyhrát akce jako KODE5, WEM nebo WCG.

Můžeme předpokládat, že zonic není posledním slavným střelcem, který končí. Však v podstatě všichni jeho spoluhráči, ať už je to Jonas "whimp" Svendsen, Muhamed "MJE" Eid, Christoffer "Sunde" Sunde nebo Alexander "ave" Holdt, svoji kariéru ukončili.