Přejít k hlavnímu obsahu

MonoEsports s novým týmem!

18. 5. 2012 | 21:36 League of Legends
Poté co  MonoManiac Esports opustil tým, který se tak vyznamenal na IPL4, hodně lidí čekalo, kdo tedy bude hrát za MonoManiac Esports, ale odedneška už je to naprosto jasné! MonoManiac bude mít nový a ještě silnější NA tým!
Výchozí obrázek

Poté co {#Spojené státy americké} MonoManiac Esports opustil tým, který se tak vyznamenal na IPL4, hodně lidí čekalo, kdo tedy bude hrát za MonoManiac Esports, ale odedneška už je to naprosto jasné! MonoManiac bude mít nový a ještě silnější NA tým!

MonoManiac Esports

Bývalí hráči MonoManiac odešli do {#Spojené státy americké} Team Dynamic, který je taktéž Americký, spousta týmů oslovila MonoManic aby mohli reprezentovat jejich jméno. Ale po zhruba jednom měsíci se Americká organizace rozhodla, že pod svá křídla vezme tým dříve známy jako {#Spojené státy americké} Choppa In Da Car(CIDC)! většina hráčů CIDC hrála původně za {#Spojené státy americké} Team Complexity ke kterým se přidal {#Kanada} Brandon 'DontMashMe' Phan bývalý člen {#Spojené státy americké} Epik Gamers. 

Sestava v tuto chvíli je:

{#Kanada} Brandon 'DontMashme' Phan - AD Carry
{#Spojené státy americké} Jordan 'Patoy' Blackburn - Support
{#Spojené státy americké} Justin 'Jintae' Dinh - AP Carry
{#Spojené státy americké} Mack 'I Got a' Ralbovsky - Solo Top
{#Argentina} Santiago 'Exlynn' Bileta - Jungler

{#Argentina} Santiago 'Exlynn' Bileta

Je pro mě obrovská čest hrát za tým MonoManiac Esports, v nejbližších měsících máme naplánovano několik významných turnajů kde chceme dokázat skvělé věci. Chci ukázat ostatním jak silní jsme a že si zasloužíme hrát pod křídly této organizace. Chtěl bych také využít této příležitosti a poděkovat všem našim fanouškům a této skvělé organizaci za tuto šanci, uděláme vše co je v našim silách, aby jsme nezklamali jak naše fanoušky tak náš tým.

{#Spojené státy americké} Jordan 'Patoy' Blackburn

Jsem hrozně nadšený z toho, že budeme hrát pod MonoManiac Esports protože oni jsou skvělá organizace. Také je to skvělá příležitost pro mě a moje spoluhráče, která nás neskutečně motivuje a chceme se ukázat na offline turnajích. Náš cíl je poctivě trénovat a patřit mezi top NA scény. V tomto skvělém týmu je jediný limit nebe.

Tímto bych chtěl Ezemu pogratulovat ke skvělému angažmá a podotknout, že lepší tým si vybrat ani nemohl, za poslední rok Eze prošel jenom 10ti multigamingama... jmenovitě: Team GigaByte, eXtatus, myRevenge, nEophyte. Ezeho slovy Kdo umí ten umí, kdo neumí ten čumí asi chtěl říct, že má skvělé bajkařské schopnosti ze kterých se všichni už ponaučili, a proto se Eze asi uchyluje k zahraničním multigamingům jelikož na CZ/SK scéně už dobře všichni vědí, že když mu tým neproplatí cestovné, konzum a startovné tak odejde ikdyž si řekl jen o trojnásobek té sumy. A doufám, že toto bude ponaučení pro všechny hráče co s ním budou mít co dočinění s nim a jeho tzv, novým týmům (přepisováním nicků) které platí ze své veleúspěsné firmy s koberci se ponaučí.

Zdroj: SK-Gaming
Štítky: eze, LoL, monomaniac