Přejít k hlavnímu obsahu

LanCraft je za dveřmi, co si myslí hráči?

30. 5. 2012 | 10:58 Counter Strike 1.6
BenQ LanCraft Spring 2012 již klepe na dveře - my jsme nezaváhali a položili stejnou otázku několika zástupcům účastníků.Co si myslí hráči?Vybrali jsme několik týmů a jednoho z jejich hráčů jsme podrobili minirozhovoru s dvěma hlavními otázkami:
Výchozí obrázek

BenQ LanCraft Spring 2012 již klepe na dveře - my jsme nezaváhali a položili stejnou otázku několika zástupcům účastníků.

Co si myslí hráči?

Vybrali jsme několik týmů a jednoho z jejich hráčů jsme podrobili minirozhovoru s dvěma hlavními otázkami:

  1. Jak jste se na akci připravovali?
  2. Které z týmů se umístí na bedně?

Ladislav 'GuardiaN' Kovács, zástupce týmu BEASTS:

"Ahoj. Tak na LanCraft sme sa velmi ako tim nepripravovali, pretoze vsetci mame svoje vlastne povinnosti. Individualne sa kazdy z nas pripravoval podla toho ako sa mu dalo a ci vobec ten volny cas mal. Ale verim, ze nase skusenosti a individualne schopnosti budu stacit k vyhre na oboch akciach ci uz na samotnom LanCrafte alebo na LAN finale Intel Ligy.  Na otazku kto sa umiestni na bedni si netrufam odpovedat, pretoze neviem ktory z timov ako hra, takze uvidime. Verim, ze si my uchmatneme double a budeme sa v sobotu vecer tesit z dvoch vitazstiev. Kazdopadne tesim sa na obe akcie a taktiez na tu atmosferu, ci na zabavu a niektorych ludi. Cya there, muck :-*"

Jonáš 'jonz' Rech, zástupce týmu nEophyte:

"Na akci jsme se připravovali nejvíc jak jsme mohli, bohužel práce škola nás časově vytížily, takže to není úplně podle našich představ. Každopádně se pokusíme zahrát co nejlíp. Do top3 bych tipoval oskara... teda eSubu, SGC a snad nás. :D

Jinak na akci se tešíme, pač je to jedna z těch lepších v CZ/SK, snad nás jako cskaře nezklamou herní servery jako posledně, přeju vsem good luck a nechť zvítězí ten nejlepší ;D!"

Martin 'jEkYL' Hrobař, zástupce týmu CSERVERS:

"Ahoj,
tak na lancraft se určitě těšíme, hlavně proto že je to naše první BYOC lanka jako týmu. Snažíme se trénovat, kdy jen to jde, když se tu sejdeme, ale nějaké extra přípravy zatím neproběhly. Máme ještě týden aby jsme doladili co se dá, takže teď tomu dáme o něco víc než normálně. A vůbec nevím, koho bych si tipnul na vítěze, jede tam spousta dobrých týmů, které určitě dokáží zahrát dobře, dokonce je tam i pár mix týmů které by taky mohly překvapit.
Takže si vůbec netroufnu tipnout, kdo by měl vyhrát nebo se umístit na bedně, spíš bude rozhodovat komu to líp sedne nebo kdo se lépe vyspí, každopádně věřím, že turnaj to bude parádní, a nabídne spoustu zajímavých zápasů."

Petr 'ppk' Šimák, zástupce týmu myRevenge:

"Čau, na LC se hodně těšíme, protože zas jedem ve staré sestavě - já, ptex, Mr. Superstar, e-Xite a Trpaslík a taky proto že LC je vždy napohodu akce, kde většinou není s ničím problém. Místo trpa měl jet Petr.D, ale nějak mu to nevyšlo… Na akci se vůbec nepřipravujem, prostě si jedem s kamarády zahrát a trochu popít. Na bedně podle mě skončí eSuba, BEASTS a potom je tam hodně týmů, které se mohou umístit, jako třeba nEph, CSERVERS jestli zahrají, tak jako na na netu, eEriness, možná i my…"

Matej 'Akynos' Današ, zástupce týmu eEriness:

"Nasa priprava na LanCraft bola nebola takmer ziadna pretoze chalani maturuju a ja som mal skuskove obdobie takze cas na hranie nebol takmer ziadny... Vrhneme sa na to akurat teraz tyzden pred akciou tak dufam ze nieco si stihneme natrenovat :) Co sa tyka umiestnenia na bedni tak chalani z BEASTS maju u mna tento rok cislo 1, dalej myslim ze CSERVERS nas prekvapia avsak bude tam este mnoho timov ktore sa budu chcet dostat do top3... eSuba, nEph, samozrejme eEriness :P takze si netrufam moc tipovat bude zalezat na momentalnej forme... Osobne sa velmi tesim pretoze taku ucast CS 1.6 uz davno nemala tak dufam ze splni moje ocakavania :)"

Jakub 'chillda' Schüller, zástupce týmu SNOOPYGAME:

"Zdravíčko,
Vzhledem k tomu, že jsme se složili docela nedávno, máme ve hře poměrně dost nesrovnalostí, které nutno minimalizovat do příští soboty. A to nebude jednoduché, když uvážím, že se každý z nás musí do toho všeho ještě učit nebo se věnovat jiným povinnostem. Holt střílení panáčků je až na posledním místě, ale já věřím, že to nějak zvládneme a proklikáme se co možná nejdále.
Nechci, aby to vypadalo, že si nevěřím, ale nebylo by na místě ti jen tak říct: „Uvidíme se na bedně Strikere“. :D Navíc by si někteří mysleli, jak nejsem namyšlený, přestože si to dost lidí myslí. Aspoň ti zabanovaní teda. Tímto chci pozdravit všechny své fanoušky, co mi píšou ty krásné PMky.;D Teď k tomu umístění. Jelikož jsme v České republice, netroufám si říct, kdo nakonec vyhraje a kdo ne, protože naše scéna je doslova „nevyzpytatelná“. :D Největšími favority jsou papírově eSuba, nEophyte, myRevenge a chalani z SGC. Překvapit můžou samozřejmě i ostatní jako eEriness, DEFEATERS, CSERVERS, HOLLYWOOD nebo ufoporno. Tento ročník je jednoduše napěchovaný dobrými týmy/mixy. Osobně jsem nejvíce zvědavý na hráče CSERVERS kteří toho z domu vystříleli víc než dost. :D
Dost bylo popichování. :D Teď k tomu na co se těším asi nejvíce. Stejně jako většina hráčů jedu na LC hlavně poznat nové tváře a povykládat si (rozuměj: vylít se jak vázy) s těmi starými. Na rozdíl od online světa si tu nikdo nenadává, nikdo nevraždí ničí rodiče, babičky apod. Na LC jednoduše vládne parádní atmosféra, kdy si člověk může povykládat i o hrách, aniž by byl považován za totálního nerda. :D Snad bude i to pivo tento rok o něco lepší a obsluhovat budou stále ty stejné děvčice, která D^emo tak rád nabaluje. :D A to by bylo asi tak vše, snad jsem si vylil dostatečně své srdíčko."

Martin 'STYKO' Styk, zástupce týmu wYw:

"Ahoj, tak este tyzden dozadu bolo dost otazne ci sa tejto akcie zucastnime kedze sme hladali najprv nahradu za Zuhiho. Trpaslik nam povedal ze by s nami bol ochotny ist no nakoniec dal prednost svojej "parte" a tak ide na LC s inym teamom. Pred tyzdnom sme teda napisali hracovi rusel s ktorym uz par dni trenujeme. Nakoniec sme dali dohromady (mlady) mix a akcie sa zucastnime v zostave fosten, queztone, teCkoO, rusel a ja. Kedze sa blizi koniec skolskeho roka a vsetci z nas sme skolopovinny davame prednost skole ale snazime sa zahrat si par PCW denne. Osobne som na LC este nebol, bude to moja prva BYOC Lan ale vacsina mojich spoluhracov sa tejto akcie zucastnila minuly rok takze verim ze to vyjde podla predstav organizatorov. Pri takej konkurencii umiestnenia len tipnem bez rozmyslania 1. SGC 2. CSERVERS 3. eSuba. Velmi nesledujem kto v akej zostave ide ale verim ze Slovaci sa dostanu minimalne do finale :P"