Přejít k hlavnímu obsahu

PSPL: eEriness vs. Combat Wombats dohráno!

27. 5. 2012 | 18:06 StarCraft 2
Po klidném týdnu, kdy se odehrála pouhá polovina zapásů, se nám kolotoč s názvem PokerStrategy.com ProLeague opět roztáčí. Na úvod čtvrtého kola se utkají dva týmy, které stále čekají nejen na výhru, ale i na větší příděl bodů.
Výchozí obrázek

Po klidném týdnu, kdy se odehrála pouhá polovina zapásů, se nám kolotoč s názvem PokerStrategy.com ProLeague opět roztáčí. Na úvod čtvrtého kola se utkají dva týmy, které stále čekají nejen na výhru, ale i na větší příděl bodů.

Jsou jimi eEriness a Combat Wombats. Ani jednomu z týmů se v minulých kolech příliš nedařilo, což je zřejmé z počtu získaných bodů. eEriness mají ze tří zápasů bludišťáky dva, Combat Wombats nemají ani jeden.

V minulém kole měli eEriness těžkou práci. Narazili totiž na eSuba Academy team. Souboj dopadl 1:3, jediný bod získal  {#Česká Republika} Selecta. V celkové tabulce jsou eEriness na šestém místě, s celkovým počtem dvou bodů. Pokud tento tým plánuje postoupit do playoff, bude muset svou sbírku zítra rozšířit, protože dál již čekají podstatně silnější soupeři. Soupiska eEriness pro toto utkání zahrnuje Selectu,  {#Česká Republika} wAxe,  {#Česká Republika} murd3r3ra a  {#Česká Republika} Frostyho.

Ani Combat Wombats na tom zatím nejsou nijak dobře. Po dvou odehraných zápasech nemají zatím žádný bod a pouze tři získané mapy. Musí se ale vzít v potaz, že Wombati měli na začátek silné soupeře, se kterými mohli pouze překvapit. Do zítřejšího utkání proti eEriness půjdou do souboje o první body  {#Česká Republika} Wochtulka {#Česká Republika} mek {#Česká Republika} Liliputin {#Česká Republika} Maverick.

 

eEriness

3:2

Combat Wombats

eEriness seasonic Combat Wombats

Souboj to bude vyrovnaný. Favorit se určuje poměrně těžko a ani rozlosování moc nenapoví. Pokud se na zápas chystají koukat fanoušci Zergů, budou jistě zklamaní. Celý zápas bude terransko-protosská záležitost. Z toho budou dvě PvP, jedno TvT a jedno PvT. Tedy přehlídka všech možných match-upů. Favority svých duelů by měli být  {#Česká Republika} Wochtulka {#Česká Republika} Selecta, který mimochodem má na kontě oba body, které v eEriness dosud získali.

Utkání začíná v pondělí od 18:00. Stream má nahlašený  {#Česká Republika} Wries.

 


Tal'Darim Altar LE (ladder verze)
1. zápaseE-wAx {#Česká Republika} protoss2:1protoss {#Česká Republika} cw.Wochtulka

ESV Ohana LE
2. zápaseE-Selecta {#Česká Republika} protoss2:0 {#Česká Republika} cw.mek
 GSL Antiga Shipyard (od TeamClash)
3. zápaseE-murd3r3r {#Česká Republika} 1:2 {#Česká Republika} cw.Liliputin
 ESV Cloud Kingdom (od SUPEROURMAN)
4. zápaseE-Frosty {#Česká Republika} protoss1:2protoss {#Česká Republika} cw.Maverick
 GSL Terminus SE (Official)
Ace match eE-wAx {#Česká Republika} protoss
2:1protoss {#Česká Republika} cw.Maverick

Vyjádření kapitána:

eE-DeStRe: Velice vyrovnaný clanwar. Je škoda, že tam byl samý protoss a terran, ale určitě to bylo napínavé a zábavné. Možná jsme byli trochu favorizovaní, protože jsme je již porazili v steelseries klanové lize, ale to byl jiný systém a jiní hráči. Přeji Combatům, ať se jim daří dále a snad budem mít spolu více takových zápasů.

 

cw.Shadow: Velice vyrovnaný a i díky komentu h34Da divácky myslím atraktivní souboj až do poslední mapy. Utkání v náš neprospěch rozhodly jednoznačně nervy a věřím, že si z toho naši hráči vezmou ponaučení. Celkově si myslím, že jsme podali dobrý výkon a že hry byly z naší strany koncepčně pěkně zahrané. Bohužel se štěstí tentokrát přiklonilo na stranu soupeře a víme, že máme co dohánět a musíme utrhnout co nejvíce bodů těžkým soupeřům, abychom ještě eEriness dokázali porazit.