Přejít k hlavnímu obsahu

BenQ LanCraft Spring 2012: Informace

27. 5. 2012 | 18:53 Counter Strike 1.6
Necelý týden zbývá do jedné z největších akcí roku, BenQ LanCraft Spring 2012. Nejeden tým již na akci trénuje a my vám přinášíme základní informace o akci a názory vybraných týmů účastnících se turnaje!To tu ještě nebylo! Rekordních 32 týmů se bude účastnit Counter-Strike 1.6 turnaje na jarním LanCraftu - Staré Město bude přímo přeplněné "cskáři", kteří se v sobotu utkají na počítačovém poli v kulturním domě.
Výchozí obrázek

Necelý týden zbývá do jedné z největších akcí roku, BenQ LanCraft Spring 2012. Nejeden tým již na akci trénuje a my vám přinášíme základní informace o akci a názory vybraných týmů účastnících se turnaje!

To tu ještě nebylo! Rekordních 32 týmů se bude účastnit Counter-Strike 1.6 turnaje na jarním LanCraftu - Staré Město bude přímo přeplněné "cskáři", kteří se v sobotu utkají na počítačovém poli v kulturním domě.

Na co se samozřejmě můžete těšit jsou (jako každý ročník) krásné slečny obsluhující za barem, které vás budou společně s hlavním organizátorem akce, Lukášem 'Jump' Vobeckým, zásobovat tím nejlepším pitím a jídlem. Kromě tradičních toustů se také dočkáte pořádných obědů, které si ale musíte předobjednat (více viz stránky LanCraftu) a grilovačky, která bude probíhat v pátek a sobotu večer.

Dost k jídlu a pití, pojďme si projít základní informace k turnaji.

Systém

Systém Counter-Strike 1.6 turnaje na BenQ LanCraft Spring 2012 zůstává stejný jako v minulých ročnících.

32 týmů bude rozděleno do osmi skupin po čtyřech, přičemž první dva týmy postupují do hlavní části turnaje, třetí se čtvrtým sestupuje do doprovodného turnaje.

Oba turnaje budou fungovat na stejném systému - Double Elimination bracket (Winners a Losers bracket) na Best-of-One, tým bez prohry má v Grand Finále výhodu jedné mapy.

Harmonogram

  • 9:00 - začátek turnaje
  • 12:00 - pauza na oběd
  • 13:00 - začátek play-off
  • 16:00 - finále Winners Bracket
  • 19:00 - finále Losers Bracket
  • 20:00 - Grand Finále

PLAYzoneTV

Celým programem LanCraftu vás samozřejmě bude jako vždy provázet naše PLAYzoneTV, ve které se můžete těšit nejen na komentář jednoho z našich adminů, Tomáše 'greener' Mikuly.

Konkrétní harmonogram PLAYzoneTV pro diváky oznámíme v oddělené novince v průběhu příštího týdne.