Přejít k hlavnímu obsahu

PSPL: eSuba Academy team vs. eXtatus

29. 5. 2012 | 19:51 StarCraft 2
 eSuba vs. eXtatus je nejočekávanější klanový souboj na domácí scéně. Právě ten se měl odehrát minulý týden, nicméně se tak nestalo. Diváci každopádně mohou vzít zavděk souboji sice stejných eSport organizací, nicméně částečně jiným týmům.Jako předvoj nedělního velmi očekávaného derby bude zítra na programu souboj eSuba Academy teamu a eXtatus. 
Výchozí obrázek

 

eSuba vs. eXtatus je nejočekávanější klanový souboj na domácí scéně. Právě ten se měl odehrát minulý týden, nicméně se tak nestalo. Diváci každopádně mohou vzít zavděk souboji sice stejných eSport organizací, nicméně částečně jiným týmům.

Jako předvoj nedělního velmi očekávaného derby bude zítra na programu souboj eSuba Academy teamu a eXtatus

eSuba Academy team má za sebou první tři zápasy, každý s rozdílným výsledkem. Posledním soupeřem byl tým eEriness, který rozhodně nebyl nijak snadným soustem a eSuba proti nim ztratila jeden bod. Do zítřejšího zápasu nastoupí Academy team v sestavě {#Česká Republika} Veriol, {#Česká Republika} Devz, {#Česká Republika} meny a {#Česká Republika} Wanty.

Roli favorita prozatím eXtatus plní na výbornou. V obou zápasech, ve kterých zatím tento celek hrál, vyšel s výhrou 4:0, byť bodový stav kvůli střídání hráčů z prvního zápasu eXtatus plný nemají. Proti Academy teamu nastoupí nejaktivnější čtveřice {#Česká Republika} Harpner, {#Česká Republika} Ladabaz, {#Česká Republika} TomikuS a {#Česká Republika} Nukestrike.

 

0:4

eXtatus

eSuba Academy team eXtatus

Zápas má jasného favorita, kterým je eXtatus. Rozlosování totiž příliš Academy teamu nepřeje, když nejúspěšnější hráč poslední doby {#Česká Republika} meny nastoupí proti {#Česká Republika} Harpnerovi. Myslet na celkové vítězství asi nepůjde, i tak ale půjde o hodně v jednotlivých duelech. Hlavní tým eSuby totiž porazil Academy team 4:0 a pokud by eXtatus ztratili nějaký bod, mohli by se ocitnout ve větším deficitu oproti svému úhlavnímu soupeři.

Utkání začíná v úterý od 18:00. Stejně jako dnes bude i tento zápas streamovat pouze jeden streamer, kterým je {#Česká Republika} Kalf.

 


Tal'Darim Altar LE (ladder verze)
1. zápaseSuba.AT Veriol {#Česká Republika} 1:2 {#Česká Republika} eXtatus.TomikuS

ESV Ohana LE
2. zápaseSuba.AT meny {#Česká Republika} protoss0:2protoss {#Česká Republika} eXtatus.Harpner
 GSL Antiga Shipyard (od TeamClash)
3. zápaseSuba.AT devz {#Česká Republika} 0:2 {#Česká Republika} eXtatus.Nukestrike
 ESV Cloud Kingdom (od SUPEROURMAN)
4. zápaseSuba.AT Wanty {#Česká Republika} 0:2protoss {#Česká Republika} eXtatus.Ladabaz
 GSL Terminus SE (Official)
Ace match

Vyjádření kapitánů:

eSuba.AT Veriol: Zápas nám nevyšel podle našich představ. Seed pro nás nebyl úplně ideální, ale s tím nic nenaděláme. Zahráli jsme jak jsme uměli a bohužel to nevyšlo, ale myslím, že na 1-3 nebo 2-3 jsme měli. gg wp eXtatus; gl dál v lize.

eXtatus.Kr00der: Z našich hráčů, kteří dnes k zápasu nastoupili jsou všichni proti jakémukoli z hráčů eSubaAT favority a proto jsme z tohoto zápasu očekávali plný bodový zisk. Los sice připravil dva zrádné matchupy ZvZ a PvP, které dávali soupeři šanci na zisk nějakého bodu, ale to se však i přes drobné zaváhání TomikuSe naštěstí nepodařilo. Mise byla tedy splněna. Dík eSubě za pohodový CW a hodně zdaru v dalších zápasech.