Přejít k hlavnímu obsahu

Nejvíce sexy pokerové hráčky světa (3.díl)

28. 5. 2012 | 21:53 Poker
V dnešním "sexy seriálu" vám přinášíme další pětici slečen, které se vyplatí vzít na rande nejen kvůli tomu, že se nemusíte bát, že zaplatíte za večeři!
Výchozí obrázek

V dnešním "sexy seriálu" vám přinášíme další pětici slečen, které se vyplatí vzít na rande nejen kvůli tomu, že se nemusíte bát, že zaplatíte za večeři!

Ve všech sportovních odvětví jsou ženy, které jsou díky svému vzhledu  vynášeny do nebes – a ani v pokerovém světě tomu není jinak. Jsou ženy, které se zapíšou do historie, když trefí velký turnaj. Nicméně jsou i takové, které nic velkého netrefí a stejně se do podvědomí veřejnosti dostanou. V nejlepším případě jsou tyto skutečnosti spojené a je se opravdu na co dívat. A právě tyto výjimečné ženy vám postupně představíme v našem novém týdenním seriálu. Po první a druhé pětici v druhém dílu dnes přinášíme další várku:

 

Shannon Elizabeth SE 

Shannon Elizabeth Fadal se narodila 7. října roku 1973 v Houstonu ve státě Texas. Shannon zdědila exotický vzhled po otci, který pochází z Libanonu. Po matce, která je cherokenského původu, zdědila snědou pleť. Na střední škole ji začal zajímat vážně tenis, kterému se začala věnovat. Nicméně u toho Shannon nevydržela dlouho a vrhla se na dráhu modelingu. Pózovala pro Playboy a Maxim. Nicméně její kariéra modelingu směřovala jiným směrem, než na mola – filmovým. Její první větší role Češky Nadji ve filmu „Prci, Prci, Prcičky“ jí katapultovala mezi hvězdy. Objevila se i v několika hollywoodských trhacích, jako nař. „Scary Movie“.


Do tajů pokeru nahlédla už jako malá, kdy se hrály především varianty Seven Card Stud a 2-7 Tripple Draw.  Byla odpůrcem klasického holdemu a tento názor změnila až po roce 2004, kdy se zúčastnila několika velkých pokerových show celebrit.  S těmito zkušenostmi se pod vedením Daniela Negreana vydala do Las Vegas na WSOP na svůj první main event. Nakonec vypadla těsně před bublinou a vypadalo to na slibný začátek. Podařilo se jí 4x cashovat na WSOP a v roce 2007 postoupila v NBC National Heads-up Poker Championship do semifinále, kde nakonec nestačila na pozdějšího vítěze Paula Wasicku. Její výhry přesahují částku $140.000.

Nejí maso a je přísná vegetariánka,  je velkým fanouškem baseballového teamu Boston Red Sox a její nejlepší přítelkyně je Michelle Pfeiffer.


Melanie WiesnerMW

Melanie „Calistso5“ Wiesner se narodila 30. září v Houstonu v Texasu. Než se začala naplno věnovat pokeru, studovala na univerzitě hudebních umění v New Yorku. Její první větší trefa přišla 30. března v roce 2009, když v Turbo Takedown skončila na 3. místě a inkasovala $40.000. Další větší trefa na on-line poli přišla o rok později na PokerStars, kde v tradičním „Sunday 500“ skončila znovu na 3. místě a odměnou jí bylo $50.398. Po těchto úspěších se začala více věnovat živému pokeru a další trefy na sebe nenechaly dlouho čekat.

 

V roce 2010 skončila na druhém místě v Partouche Heads Up Tour a inkasovala $32.994. V témže roce získala €30.000 za 12. místo na EPT Praha. Rok 2011 byl pro Melanie úspěšný i co se týče WSOP - stala se nejvíce cashující hráčkou a neúspěšně atakovala z 15. místa i TOP 10 cash 2011.

 

Melanie si nezapsala větší výhru, která by nějak více vybočovala, ale nasbírala těch menších tolik, že její celkové výhry přesahují $475.000. Je na 58. místě v žebříčku nejlepších hráčů živých turnajů. Byla vyhlášenou nejlepší heads-up hráčkou za rok 2012.


Tiffany MichelleTM

 Tiffany vyrůstala v Los Angeles, kde i momentálně žije. Než nakoukla do světa pokeru, věnovala se televizním show, které moderovala. Naskočila i do několika seriálů a filmů a zahrála si po boku např. Demmi Moor.  Tiffany je považována za jednu nejlepších žen v pokeru. Zapsala se do historie v roce 2008 na WSOP v main eventu. V historii WSOP ME se nedostala žádná žena takto daleko a její pouť main eventem skončila na 17. místě a odnesla si obrovskou částku $334.534.

 

 

Překvapivě se ovšem její kariéra začala ubírat jiným směrem, než hraním u stolů. Začala se více věnovat moderátorské práci  pokerových show, hudební kariéře a promováním různých heren. Na svůj obrovský úspěch dalším nenavázala. U stolů je nepřehlédnutelná se svou čepicí do strany a žvýkáním.

 

 Leo Margets

LMLeonor Mergets-Perez se narodila V Barceloně v roce 1983. Kdybychom jsme hledali ve Španělsku reklamu na poker, tak právě Leonor je ta pravá.

 

Před rokem 2005 netušila, že „nějáký“ poker vůbec existuje, nicméně se to změnilo díky jejímu partnerovi, který ji pozval na session místo jejich rande. Začala sbírat menší úspěchy a už v té době herna 888.com odhadla v Leonor velký potenciál a nabídla jí profesionální smlouvu, kterou s radostí přijala. Největší úspěch této charismatické dámy se datuje k roku 2009 na WSOP, kde si proklestila cestu main eventem až na 27. místo a odměnou jí bylo $352.000.

 

Další větší úspěch zaznamenala na Aussie Milions, kde skončila v na druhém místě v $2k 6max eventu a inkasovala částku $54.000. Zabojovala i na své rodné půdě a v Malaze dokráčela až na finálový stůl v Full Tilt Poker Series. Za 6. místo si odnesla $15.000 a po těchto úspěších se stala obletovanou celebritou ve Španělsku i ve světě. Začala se více věnovat mediím a vystupovala v několika televizních show, ale na poker nezanevřela. To se potvrdilo v roce 2010, když si připsala na konto rovných €100.000 za vítězství ve Full Tilt Masters Series a její celoživotní výhry tak přesahují $650.000.

 

Sandra Naujocks

SNSandra se narodila 11. července roku 1981 v Desseu v Německu.  „Black Mamba“, jak jí přezdívá pokerový svět, studovala historii a poté marketingové komunikace. Po dokončení studií pracovala jako grafička. Ve světě pokeru o sobě dala vědět v roce 2008, když se dostala na finálový stůl v „Casinos Austria Poker Tour“. Nakonec skončila na 5. místě, za které inkasovala částku €15.960.

 

Nicméně tento výsledek ještě nebyl tak skvělý na to, aby jí katapultoval na výsluní pokerové veřejnosti v Německu - to se změnilo v dalším díle CAPT, který se hrál v Badenu u Vídně. Turnaj s buy-inem €4.000 dokázala vyhrát a její konto narostlo o úctyhodných €174.500. Největší úspěch zaznamenala v březnu roku 2009, kdy na EPT Dortmund zvítězila a získala €917.000! Tím si jasně řekla o profesionální smlouvu a skutečně se tomu tak stalo, když se stala členkou profesionálního teamu herny Full Tilt Poker. Nicméně tam nevydržela příliš dlouho a této nadějné hráčky se ujala herna PokerStars.

Má ráda svou rodinu a věnuje se charitě. Darovala 2% z jejích celkových výher na charitativní účely.

Jak se vám líbil náš výběr? Kdo by se podle Vás měl objevit v dalších dílech seriálu?