Přejít k hlavnímu obsahu

PSPL: w3cB-tým vs. CW dohráno!

3. 6. 2012 | 11:00 StarCraft 2
Víkendové dohrávky začínají. Zatímco v průběhu tohoto týdne jste mohli sledovat zajímavé zápasy čtvrtého kola, nyní přichází řada na ty souboje, které byly odloženy. A jelikož platí, že to nejlepší na konec, začneme z opačného konce tabulky.
Výchozí obrázek

Víkendové dohrávky začínají. Zatímco v průběhu tohoto týdne jste mohli sledovat zajímavé zápasy čtvrtého kola, nyní přichází řada na ty souboje, které byly odloženy. A jelikož platí, že to nejlepší na konec, začneme z opačného konce tabulky.

UPDATE2: Stream replayů z tohoto zápasu proběhne dnes od 17:00 na streamu Kalfa.

UPDATE: Kvůli technickým problémům se dnešní zápas odstreamuje z replayů. Tento stream proběhne v neděli, před živým vysíláním zápasu mezi celky eSuby a eXtatus. Přesný čas bude upřesněn.

Před nedělním nejočekávanějším duelem sezóny eSuba vs. eXtatus se dnes představí týmy Combat Wombats a WeWannaWin Clan B-tým. Oba týmy stále pomýšlejí na postup do playoff a tento zápas pro ně bude klíčový.

w3c B-tým sice měl dobrý start do sezóny, nicméně z výšin je včera strhli zpátky na zem hráči Cracked Gamers, který s w3c neměli slitování. I tak jsou ale šance poměrně slušné a tento tým drží postupové šesté místo. Na dnešní zápas nastoupí {#Česká Republika} Xeliath, {#Česká Republika} rapcz, {#Česká Republika} Juri a {#Česká Republika} FuTu, tedy stejná parta jako včera.

Combat Wombats jsou zatím na dně tabulky a jejich šance na postup se každým kolem snižují. Právě dnes mají poslední šanci na to, aby urvali body proti relativně vyrovnaným soupeřům. V případě dnešního neúspěchu by byli Combat Wombats prakticky mimo postupové naděje. Na tento krizový zápas nastoupí {#Česká Republika} Maverick, {#Česká Republika} mek, {#Česká Republika} Liliputin a {#Česká Republika} Zulacecek.

 

w3c

0:4

Combat Wombats

w3c Bteam Combat Wombats

Čeká nás vyrovnaný duel. Oba týmy budou chtít vyhrát, nicméně Combat Wombats to budou potřebovat více. Problém bude, že v jejich řadách nebude pravděpodobně nejsilnější hráč týmu {#Česká Republika} Wochtulka.

Zápas začíná opět v 18:00. Streamu se ujme {#Česká Republika} Kalf.

 


ESV Cloud Kingdom (od SUPEROURMAN)
1. zápasw3c.B XeLiatH {#Česká Republika} protoss1:2protoss {#Česká Republika} cw.Maverick

GSL Terminus SE (Official)
2. zápasw3c.B rapcz {#Česká Republika} 1:2protoss {#Česká Republika} cw.Zulacecek
 GSL Daybreak (Official)
3. zápasw3c.B Juri {#Česká Republika} protoss0:2 {#Česká Republika} cw.Liliputin
 GSL Metropolis (od TeamClash)
4. zápasw3c.B FuTu {#Česká Republika} 0:2 {#Česká Republika}  cw.mek
 
Ace match
 

Vyjádření kapitánů:

cw.Markus: V tomto zápase proti w3c B týmu jsme ukázali, že umíme vyhrávat ale také otáčet nepříznivé výsledky (2 zápasy ze stavu 1-0 pro soupeře) na výhru. Hlavně jsem rád, že jsme se otřepali ze zápasu z eEriness. Plný bodový zisk nám napomůže k postupu do playoff.

w3c.B MagnuM: Tento zápas byl pro nás určitě zklamání. O to více poté co jsme dokázali porazit eEriness, což se CW nepodařilo. Ani zápasy jsme neměli špatně rozehrané, ale nikdy se to nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce. Tím se naše šance na postup o trošičku zkomplikovaly, ale poslední tři kola máme proti eSubě, eXtatusu a AT takže je holt budeme muset porazit (předem se jim za to omlouvám) a bude to zase dobré. :)