Přejít k hlavnímu obsahu

LC: Coverage z finále NVIDIA 5v5 CQ ligy UPDATE 10

V této novince Vás budeme informovat o výsledcích pátečního finále NVIDIA Conquest ligy I. Jakmile dorazily všechny týmy, rozjely se první dva zápasy. Turnaj se hraje systémem double elimination; týmy vyškrtávají jednu mapu za druhou z mappoolu, který celkem obsahuje pět map - Damavand Peak, Seine Crossing, Grand Bazaar, Tehran Highway a Operation Metro. Rozpis najdete zde.Update #10: 15:25
Výchozí obrázek

V této novince Vás budeme informovat o výsledcích pátečního finále NVIDIA Conquest ligy I. Jakmile dorazily všechny týmy, rozjely se první dva zápasy. Turnaj se hraje systémem double elimination; týmy vyškrtávají jednu mapu za druhou z mappoolu, který celkem obsahuje pět map - Damavand Peak, Seine Crossing, Grand Bazaar, Tehran Highway a Operation Metro. Rozpis najdete zde.

Update #10: 15:25

eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} eEriness SEASONIC  - na mapě Operation Metro 183 : 242! Celý průběh finále jsme pro Vás komentovali a streamovali, takžee vše důležité bude ke shlédnutí v Playzone archivu!

Ale přesto jen v rychlosti - výsledky a tikety se ve finále neustále měnily. eSuba prohrála první kolo na Bazaaru 21:0, ale druhé vyhrála 27:0 a tak si vynutila pokračování na mapě Operation Metro (mapa eEriness). V prvním kole vyhráli eSubáci 183 : 0, ale poté prohráli v neskutečném závěru 242 : 0.

Na závěr streamu je ještě rozhovor s hráčem vítězného teamu eEriness - {#Slovenská Republika} Cyanid_Powerem.

Týmu eEriness blahopřejeme!

Update #9: 13:45

O vítězi NVIDIA CQ ligy se rozhodne na 3. mapě. Na druhé mapě eSuba.INTEL těsně porazila eEriness SEASONIC, a to 27:21. V tuto chvíli stream 3. mapy na PLAYzone TV.

Update #8: 11:30

Grandfinále je tu! eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} eEriness SEASONIC. Hraje se na dvě vítězné mapy, s tím, že eE již mají vedení 1:0 - takže první mapa, která se dnes odehraje (vybírá eSuba), může být i poslední, pokud na ní eE zvítězí. Pokud bude úspěšnější eSuba a stav tedy i s prvním utkáním bude 1:1, hraje se rozhodující zápas - na mapě eEriness. Zápas od 11:30 pro Vás komentují quikku a sordson. Stream na PlayzoneTV zde.

Update #7: 03:18

eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} Revital Gaming - na mapě Tehran Highway 450 : 0.

Sledovat grandfinále můžete zítra (vlastně už dneska) od 11:30 - jedno kolo bude snímán jeden tým, druhé kolo druhý tým. Se sordsonem se na Vás těšíme a pro teď už dobrou noc.

Update #6: 02:00

1. zápas WB

eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} eEriness SEASONIC - na mapě Seine Crossing 0 : 57 po zajímavém souboji, který jsme Vám nabídli v LIVE streamu - komentováno quikkem a sordsonem.

1. zápas LB

Easy Company {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} Revital Gaming - 181 : 154

Dle vyjádření Easy Company se jednalo o velmi vyhecované utkání, které Revital za stavu 21 : 154 leavnuli.

Teď je ještě na programu zápas eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} Revital Gaming, o jehož výsledku Vás budeme v této coveragi informovat.

Update #5: 00:10

eEriness SEASONIC {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} Revital Gaming na mapě Grand Bazaar - 387 : 0.

Měl by následovat zápas WB eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} eEriness SEASONIC který budeme streamovat, pokud se hráči a vedení turnaje nerozhodnou dohrávat zítra. Budeme Vás informovat.

Update #4: 23:15

eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} Easy Company na mapě Grand Bazaar - 436 : 0

Pár slov o zápase mi řekl hráč eSuby Martin "Matrix" Kuriplach: "V prvním kole se dařilo OiMAOvi, ve druhém hlavně Spidrovi." Někdo z EC zase prohlásil: "Skončilo to hodně moc : nula." :)

Update #3: 23:00

Konečně se rozehrál první zápas.

eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} Easy Company na mapě Grand Bazaar

Právě probíhá druhé kolo. O výsledku Vás budeme informovat v prvním streamu ze hry, ve kterém bychom měli komentovat druhé kolo. To začne odhadem za třicet minut.

Update #2: 21:00

Došlo k výpadku proudu v sále s Battlefield 3. Momentálně se pracuje na zprovoznění.

Update #1: 20:00

1. kolo:

eSuba.INTEL {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} Easy Company na mapě Grand Bazaar

eEriness SEASONIC {#Česká Republika} vs. {#Česká Republika} Revital Gaming na mapě Grand Bazaar