Přejít k hlavnímu obsahu

PSPL: w3c-nEph vs. eSuba AT dohráno!

4. 6. 2012 | 20:05 StarCraft 2
Základní skupiny Pokerstrategy.com ProLeague se pomalu blíží ke konci. Páté kolo přinese opět celkem čtyři zápasy. První z nich bude na programu zítra. Proti sobě se postaví dva kvalitní týmy z TOP5.Minulý týden byl k vidění souboj w3c-nEph proti eSubě. Nyní se bude hrát v podobném složení, nicméně místo hlavního týmu eSuby přijde na řadu Academy Team.
Výchozí obrázek

Základní skupiny Pokerstrategy.com ProLeague se pomalu blíží ke konci. Páté kolo přinese opět celkem čtyři zápasy. První z nich bude na programu zítra. Proti sobě se postaví dva kvalitní týmy z TOP5.

Minulý týden byl k vidění souboj w3c-nEph proti eSubě. Nyní se bude hrát v podobném složení, nicméně místo hlavního týmu eSuby přijde na řadu Academy Team.

w3c-nEph zatím drží v PSPL první příčku. Po vítězství nad eSubou minulý týden si zajistili velmi dobrou pozici do zbylé části. Plná výhra nad Academy teamem nicméně bude důležitá, protože eSuba i eXtatus porazili Academy team 4:0. Pro zítřejší zápas dojde ke změně v soupisce, poprvé se objeví {#Česká Republika} Horror, kromě něj pak {#Česká Republika} Zasz, {#Česká Republika} BloB a {#Česká Republika} h34D_hUnT3R.

eSuba Academy team zatím drží svou pozici v TOP 5. Dokázali porazit ve vyorvnaném souboji Cracked Gamers, nicméně proti favoritům se jim nepodařilo získat žádný bod. Proti w3c to bude mít Academy Team složité, nicméně je to poslední šance na to vzít body některému ze silnějších celků. Na zítřejší souboj nastoupí {#Česká Republika} devz, {#Česká Republika} meny, {#Česká Republika} Veriol a {#Česká Republika} exitus.

 

w3c

4:0

 

esuba

w3c-nEph eSuba Academy Team

Za normálních okolností by se mohlo jednat o vyrovnaný souboj, nicméně v PSPL tomu tak pravděpodobně nebude. Díky h34D_hUnT3Rovi se dá očekávat vítězství, důležité ale bude v jakém poměru. Rozlosování navíc Academy teamu příliš nesvědčí, když na menyho narazí h34D_hUnT3R

Zápas začíná opět v 18:00. Stream zajistí {#Česká Republika} Wries.

 


GSL Terminus SE (Official)
1. zápasw3c]Zasz {#Česká Republika} protoss2:1 {#Česká Republika} eSuba.AT Veriol

GSL Daybreak (Official)
2. zápasw3c]Horror {#Česká Republika} 1:0 {#Česká Republika} eSuba.AT Devz
 GSL Metropolis (od Teamclash)
3. zápasnEph.h34D_hUnT3R {#Česká Republika} protoss2:0protoss {#Česká Republika} eSuba.AT meny
 Tal'Darim Altar LE (ladder verze)
4. zápasw3c]BloB {#Česká Republika} protoss2:1protoss {#Česká Republika} eSuba.AT exitus
  

Vyjádření kapitánů:

eSuba.AT Veriol: Do zápasu jsme šli s tím, že nesmíme prohrát jinak, než s Headem. Bohužel los nám zrovna nepřál a ještě do toho Devz a jeho internet. Co na to říct, dopadlo to jak to dopadlo a doufám, že příště už to bude jiné. Jinak přeji nEph-w3c hodně štěstí dále v lize.