Přejít k hlavnímu obsahu

Mistři ČR se vrací!

22. 6. 2012 | 22:42 Counter Strike 1.6
Aktuální Mistři ČR v Counter-Strike 1.6, eXtatus, se vrací ve své původní sestavě, tentokrát pod myRevenge!Pamatujete na eXtatus, když byli ve formě, poráželi tehdejší eSubu ve finále většiny turnajů a zakončili to výhrou na loňském MČR? Všechno začalo pod jménem ANONYMNÍ ALKOHOLICI. Původně pár medailí z 1on1 AIM a podobných turnajů přerostlo ve složení daleko ambicióznějšího týmu, který se začal ukazovat na těch nejdůležitějších akcích PLAYzone.
Výchozí obrázek

Aktuální Mistři ČR v Counter-Strike 1.6, eXtatus, se vrací ve své původní sestavě, tentokrát pod myRevenge!

Pamatujete na eXtatus, když byli ve formě, poráželi tehdejší eSubu ve finále většiny turnajů a zakončili to výhrou na loňském MČR? Všechno začalo pod jménem ANONYMNÍ ALKOHOLICI. Původně pár medailí z 1on1 AIM a podobných turnajů přerostlo ve složení daleko ambicióznějšího týmu, který se začal ukazovat na těch nejdůležitějších akcích PLAYzone.

První větší výsledek se ukázal na LanCraftu pod tagem INSOMNIA, to ale ještě není ta pravá sestava pod eXtatus, kterou známe z přelomu roku 2010 a 2011, kdy se týmu ptex-ppk-LogeN-Superstar-Petr.D povedlo urvat dvojí bronzovou medaili na Mezihernových turnajích, což pomalu přešlo ve zlatou z prvního SteelSeries King of The Hill a dvojitou obhajobu proti tehdejšímu týmu eSuby, který do té doby jen málokdy zažil porážku vícekrát v řadě od stejného týmu. Do toho se přidala ještě LAN akce první sezóny obnovené GIGABYTE ligy a eXtatus si pomalu získávali první pozici v tehdejší měsíční top10 bývalého PLAYzone redaktora Jiřího 'Man1' Pacovského.

Celou výherní šňůru ale zakončili koncem dubna loňského roku. V týmu proběhla velmi zásadní změna, kdy z týmu šel Jiří 'LogeN' Vinš a za něj nenastoupil nikdo jiný než David 'selby' Hloch, což se ukázalo jako správná volba, protože vzápětí získali jejich nejdůležitější titul ve sbírce, titul Mistra ČR ve hře Counter-Strike 1.6 a David byl zvolen nejlepším hráčem turnaje.


eXtatus tým na Mistrovství ČR 2011 (zdroj: eXtatus.eu)

Poté už šlo vše jen z kopce, vedení eSuby se rozhodlo vzít eXtatus právě jako druhý tým pod příponou ".LG", přičemž o tom, který tým zůstane, měla rozhodnout WCG kvalifikace. Na této akci už tým ale vypadal úplně jinak a nedokázal porazit ani tehdejší tým BEASTS, natož své kolegy z eSuby. Od té doby se tým změnil v Authority Gaming a později myRevenge, což už bylo spojení bývalých SGC a eSuba.LG.

Dnes se ale tým vrací v jeho původní podobě, ve které získal nejvíce medailí. Za účelem obhajoby titulu se kapitán Petr 'ptex' Tomášek rozhodl spojit starou sestavu opět dohromady a tím se pod myRevenge složil následující tým.

Aktuální sestava myRevenge

{#Česká Republika} Petr 'ptex' Tomášek
{#Česká Republika} Petr 'Petr.D' Danko
{#Česká Republika} Petr 'ppk' Šimák
{#Česká Republika} Jiří 'LogeN' Vinš
{#Česká Republika} Jan 'Superstar' Růžek