Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE startuje další OC soutěž. ‘Classic Challenge’ je pro každého

20. 7. 2012 | 13:03 Všechny hry
Vyhrajte v "Classic Challenge" připravované základní desky Ultra Durable™ 5
Výchozí obrázek

Vyhrajte v "Classic Challenge" připravované základní desky Ultra Durable™ 5

Taipei, Taiwan, 19. červenec 2012 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet uvádí OC soutěž GIGABYTE Classic Challenge hostovanou na portálu HWBOT.org. Soutěžit můžete do 15. srpna 2012 ve dvou klasických etapách o skvělé ceny a zajímavý bonus.

Overclockeři jsou vyzváni k pokoření dvou klasických benchmarků 3DMark 01 a Super Pi 32M, ve kterých budou moci vyhrát základní desky GIGABYTE X79S-UP5 a GIGABYTE X79-UP4. "Zajímavý bonus?" Jednoduché. Pokud bude mít účastník talent na obě etapy dostane jako bonus základní desku GIGABYTE F2A85X-UP4.

Etapy GIGABYTE Classic Challenge
Etapa 1. 3DMark 01 Full Out – Multi GPU povoleno
Etapa 2. SuperPi32M – CPU do 4.5GHz

Omezení:
Účastníci musí použít základní desky série GIGABYTE Z77 a splňovat ostatní náležitosti soutěže, viz. hwbot.org. Povolený je pouze běžně prodejný hardware. Pravidla a verifikace jsou dle  HWBOT.

Ceny:
Etapa 1. GIGABYTE X79S-UP5
Etapa 2. GIGABYTE X79-UP4
Bonus: GIGABYTE F2A85X-UP4

Soutěže GIGABYTE Classic Contest se mohou do 15. srpna 2012 zúčastnit všichni členové portálu HWBOT. Více detailů, pravidla a výsledky naleznete na soutěžní stránce portálu hwbot.org
http://hwbot.org/competition/gbt_classic_challenge/stage/690_superpi-32m_4.5g_low-clock/

Všechny ceny v soutěži Classic Contest jsou vybaveny technologií GIGABYTE Ultra Durable™ 5, která obsahuje nejmodernější komponenty důležité pro co nejvyšší výkon procesoru včetně čipů IR3550 PowIRstage® od společnosti International Rectifier, dvakrát silnějších vrstev mědi na PCB a tlumivek s feritovým jádrem zvládající vysoké proudy až do 60A. Všechny tyto komponenty dohromady přinášejí až o 60 °C* nižší teploty, než desky se standardně řešeným napájením. Technologie GIGABYTE Ultra Durable™ 5, kterou najdete na řadě nových desek s čipsety Intel X79 a Z77, je další evolucí v kvalitě návrhu základních desek.


* Výsledky testů jsou pouze orientační, mohou se lišit v závislosti na konfiguraci systému
* Až o 60° C nižší teploty byly získány čtyřfázovým napájením obvody IR3550 PowIRstage® s dvojnásobně silnějšími vrstvami mědi v PCB oproti čtyřfázovému napájení D-Pak MOSFETy při zátěži 100A po deseti minutách testování bez osazeného chladiče
Více informací o technologii GIGABYTE Ultra Durable™ 5 naleznete na:www.gigabyte.com.

Štítky: GIGABYTE