Přejít k hlavnímu obsahu

HAL3000 Lancraft Summer 2012

6. 8. 2012 | 18:00 Všechny hry
Již necelý měsíc a odstartuje poslední letošní lan párty Lancraft v Uherském Hradišti. BYOC lanpárty, která bude zajisté útočit na rekord v návštěvnosti nese název HALL3000 Lancraft Summer 2012.
Výchozí obrázek

Již necelý měsíc a odstartuje poslední letošní lan párty Lancraft v Uherském Hradišti. BYOC lanpárty, která bude zajisté útočit na rekord v návštěvnosti nese název HALL3000 Lancraft Summer 2012.

Dnešním dnem byla na webu Lancraft.cz spuštěna možnost rezervovat si místo v BYOC aréně. V tuto chvíli je pro vás připraveno 220 míst k sezení, které jsou rozděleny následovně.

Řada 1-4:  Battlefield 3 

Řada 5-8:  League of Legends

Řada 9:  FIFA 12

Řada 12-21:  Counter-Strike 1.6

"Po odezvě z minulého tématicky stejného LanCraftu jsme zarezervovali pro  Counter-Strike 1.6 kompletně celý velký sál, všech 100 míst, kde jsou stoly užší do hloubky, zato širší a měly by tak postačit hráčům této hry.
Zbylé řady v malém sále (10-11) budou přiřazeny jedné z her, podle zájmu komunity a rychlosti obsazení současných slotů." uvadí na webu Lancraft.cz Lukáš Vobecký alias Jump.

Termín Lanpárty je stanoven na 31.8 - 2.9. 2012. V kulturním domě v Uherském Hradišti.

Potřebné kroky pro rezervaci místa:

Registrujte se

Zaplaťte registrační poplatek

Rezervujte si místo

Platbu můžete provést dvěma způsoby. Buď na bankovní účet (převodem, či složením hotovosti), nebo pomocí služby PayPal. Jak postupovat v obou případech najdete na této stránce, kde jsou veškeré potřebné informace.

Po té, co nám dorazí vaše platba, vám přijde zpráva na váš e-mail a následně si ve svém profilu budete moci vybrat místo k sezení. 

Vstupné za více hráčů:
Pokud chcete zaplatit vstupné za více hráčů, např. za celý tým, uveďte při platbě jako variabilní symbol ID jednoho z hráčů a následně pošlete email na lukas.vobecky@limpraha.cz, kde uveďte ID všech hráčů, za které je vstupné zaplacené.

Po minulém Lancraftu bude admin tým Counter Striku 1.6 téměř totožný a po celou dobu se tedy o vás budou starat admini Playzone.cz.

Další informace přineseme v nejbližších dnech, vy teď jen neváhejte a registrujte se!