Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.cz nabízí 5 herních sestav budoucích mistrů ČR

7. 8. 2012 | 22:39 Všechny hry
Nová série počítačů pro profesionální hráče Hal3000 je v prodeji pouze na CZC.cz Sestavy, na kterých se bude hrát Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2012, si nyní může pořídit každý. Tyto profesionální herní počítače totiž nabízí exkluzivně internetový obchod CZC.cz. A k mání jsou už nyní, před finálovým utkáním v progamingu. Letošní mistrovství pořádané portálem PLAYzone začne 19. října 2012.
Výchozí obrázek

Nová série počítačů pro profesionální hráče Hal3000 je v prodeji pouze na CZC.cz

Sestavy, na kterých se bude hrát Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2012, si nyní může pořídit každý. Tyto profesionální herní počítače totiž nabízí exkluzivně internetový obchod CZC.cz. A k mání jsou už nyní, před finálovým utkáním v progamingu. Letošní mistrovství pořádané portálem PLAYzone začne 19. října 2012.

Pět herních soustav HAL3000, které jsou k dostání v e-shopu CZC.cz, se může pochlubit vysokým výkonem a kvalitním příslušenstvím. Sestavy jsou složené z komponentů partnerů mistrovství – firem Intel, nVidia, GIGABYTE, Avermedia a Western Digital. Vzniklo tak pět počítačů odstupňovaných podle výkonu a ceny.

Komponenty byly vybrány a testovány hráči na světové úrovni. „Proto je většina sestav kromě výkonné grafické karty osazena také SSD diskem pro rychlejší přístup do systému. To umožní nerušené hraní všech her,“ vysvětlil Radek Netopilík ze společnosti Hal3000. Pouze první dvě levnější sestavy Game Master 9418 a Game Master 9518 SSD disk nemají.

Výbava profesionálů v CZC.cz

Nejvybavenějším počítačem série certifikované pro oficiální mistrovství České republiky je Game Master 99116. „To je jedna z nejvýkonnějších herních sestav na trhu. Obsahuje nejrychlejší grafickou kartu nVidia, která byla dosud vyrobena – GTX690. Tato sestava je určená pro opravdové herní nadšence,“ sdělil Netopilík. Doplnil, že obrovský výkon počítače se samozřejmě odráží i v jeho ceně.

 

Detailní specifikaci všech pěti herních sestav najdete pouze na webu www.czc.cz/hal3000-pc-mcr/skupina. V jiném obchodě sestavy k dostání nejsou. „Jsme rádi, že si nás PLAYzone a 100mega vybrali za svého partnera v tomto jedinečném projektu. CZC.cz díky němu může svým zákazníkům nabídnout exkluzivně sestavy ověřené profesionálními hráči. Sestavy najdete na CZC.cz  pod označením Game Master,“ doplnil Marek Šalanda, marketingový ředitel CZC.cz.

Soutěžit se bude v 8 PC hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní České a Slovenské republiky, kterou organizuje portál PLAYzone.cz. Hrát se bude právě na počítačích série Game Master. „Mistrovství se bude konat od pátku 19. do neděle 21. říjnaKongres Hotelu Jezerka v Seči u Pardubic. Celkem se akce zúčastní 198 hráčů a oficiálními hrami mistrovství jsou Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source, Battlefield 3, FIFA 13, League of Legends, DOTA 2, TrackMania Nations a StarCraft II,“ poznamenal projektový manažer PLAYzone  Michal Nagy.

O společnosti CZC.cz:
CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice. Za 13 let své existence prodal 8 mil. produktů více než 1,8 mil. zákazníků. CZC.cz je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů.  CZC.cz je ryze česká firma a zaměstnává přes 100 zaměstnanců (více na www.czc.cz). Posláním firmy je pomáhat lidem bezstarostně objevovat a pořizovat si nové technologie.