Přejít k hlavnímu obsahu

ex-myRevenge hledají nové zázemí

24. 8. 2012 | 19:26 Counter Strike 1.6
myRevenge ztrácejí českou Counter-Strike 1.6 sekci po neshodách s vedením.myRevenge se jako velmi rozsáhlá organizace rozhodla začít podporovat i Counter-Strike 1.6 tým z Česka a Slovenska, když se pod německý tým přesunuli Authority Gaming ještě v sestavě ptex-ppk-j0sse-StaN-gioTive.
Výchozí obrázek

myRevenge ztrácejí českou Counter-Strike 1.6 sekci po neshodách s vedením.

myRevenge se jako velmi rozsáhlá organizace rozhodla začít podporovat i Counter-Strike 1.6 tým z Česka a Slovenska, když se pod německý tým přesunuli Authority Gaming ještě v sestavě ptex-ppk-j0sse-StaN-gioTive.

V průběhu konce loňského a letošního roku získal tým stříbro na 3. sezóně GIGABYTE ligy a od té doby přešel do částečné neaktivity. Vrátil se až začátkem prázdnin (čtěte: Mistři ČR se vrací!) a okamžitě zaznamenal výhry na dvou hlavních turnajích - červnový Mezihernový turnaj a Quietus Day 2012.


myRevenge na Quietus Day 2012

Včera se ale na webu myRevenge objevila velmi stručná zpráva, že se organizace zbavuje svého Counter-Strike 1.6 a Counter-Strike: Source týmu. Bývalá sekce se k věci vyjádřila tak, že se neshodli s majitelem týmu na podmínkách smluv, proto nebudou dále reprezentovat německé zázemí.

Obránci titulu Mistra ČR 2011 jsou "na lovu" za novým zázemím, které by se týkalo již velmi blízkého HAL3000 LanCraftu Summer, zářijového Mezihernového turnaje a hlavně Mistrovství ČR 2012, které se koná 19. - 21. října.

Tým se aktuálně drží na první příčce PLAYzone MČR klasifikace a žádá případné zájemce o novou kvalitní Counter-Strike 1.6 sekci, aby kontaktovali Jiřího 'LogeN' Vinše pomocí zpráv na PLAYzone profil, e-mailu nebo Facebook profilu.

Sestava ex-myRevenge:

{#Česká Republika} Petr 'ptex' Tomášek
{#Česká Republika} Petr 'ppk' Šimák
{#Česká Republika} Petr 'Petr.D' Danko
{#Česká Republika} Jan 'Superstar' Růžek
{#Česká Republika} Jiří 'LogeN' Vinš