Přejít k hlavnímu obsahu

Spouštíme clanbase!

26. 8. 2012 | 11:21 Counter-Strike 2
Dnešním dnem jsme spustili clanbase v Counter Strike: Global Offensive!Mnozí z vás chtěli clanbase v nové hře CS:GO. Rozhodli jsme se vám vyhovět a spustit tak laddery. Udělali jsme 7 ladderů, zatím ale spouštíme pouze 3 (viz níže). V nichž budete bojovat o cenné výhry.Co je to clanbase?
Výchozí obrázek

Dnešním dnem jsme spustili clanbase v Counter Strike: Global Offensive!

Spouštíme clanbase!

Mnozí z vás chtěli clanbase v nové hře CS:GO. Rozhodli jsme se vám vyhovět a spustit tak laddery. Udělali jsme 7 ladderů, zatím ale spouštíme pouze 3 (viz níže). V nichž budete bojovat o cenné výhry.

Co je to clanbase?

Clanbase, někdy také nazývány Ladder, Klanbáze nebo Žebříček, jsou dlouhodobé soutěže, kde si můžete porovnat svoji výkonnost s ostatními klany a hráči na portálu www.PLAYzone.cz. Na rozdíl od Ligových soutěží a turnajů se jich může účastnit každý, nejsou nijak omezeny počtem klanů nebo hráčů. Přihlásit se do Clanbase můžete kdykoliv i v jejich průběhu.

Pro snadnější nalezení soupeře v clanbase můžete využít hledání soupeře.

Laddery v clanbase

Zatím spouštíme pouze 3 laddery a to 5v5, 3v3 a 2v2 Classic. AIM a AWP laddery zatím nejsou spuštěny, protože nejsou doděláne AIM a AWP mapy pro CS:GO, to by ale podle informací nemělo trvat dlouho.

Laddery, které jsou spuštěny:

Fakaheda.eu 5v5 Classic
Fakaheda.eu 3v3 Classic
Fakaheda.eu 2v2 Classic

Laddery, které budou spuštěny:

Fakaheda.eu 2v2 AIM
Fakaheda.eu 2v2 AWP
Fakaheda.eu 1v1 AIM
Fakaheda.eu 1v1 AWP

Pro různé laddery se samozřejmě budou dělat i RankCupy, díky kterým budete moc získat důležité body pro vyhrání Ladderu a nějaké pěkné ceny.

Servery pro clanbase

PLAYzone samozřejmě Vám hráčům poskytne herní servery, kde budete moc svoje zápasy v clanbase odehrát. V tuto chvíli máme k dispozici 8 serverů, ale v jednání je dalších 8 serverů, aby se mohly dělat turnaje s 32 sloty a 16 PLAYzone servery. Více informací o serverech.

Jak to bude s turnaji?

Turnaje jsme se rozhodli dělat každé úterý a sobotu, pokud bude velký zájem, tak by mohl být turnaj častěji, třeba 3krát až 4krát do týdne. Již se můžete registrovat do FakaHeda.eu 5v5 NightCup #4.