Přejít k hlavnímu obsahu

Guild Wars® 2 jsou online

29. 8. 2012 | 14:39
BRIGHTON, UK – 28. srpna 2012: NCsoft®, přední světový vydavatel a vývojář masivně multiplayerových online her (MMO), ArenaNet™, vývojář světoznámé značky Guild Wars, s potěšením oznamují vydání hry Guild Wars 2.
Výchozí obrázek

BRIGHTON, UK – 28. srpna 2012: NCsoft®, přední světový vydavatel a vývojář masivně multiplayerových online her (MMO), ArenaNet™, vývojář světoznámé značky Guild Wars, s potěšením oznamují vydání hry Guild Wars 2.

Ještě před dnešní premiérou si více než milion fanoušků zaplatilo celou hru, aby si mohli užít třídenní náskok. Poptávka po hře během této doby všechny rekordy, přičemž vrchol představovalo celých 400 000 hráčů, kteří byli online najednou. Ať už je to kvůli rozsáhlému dynamickému světu, který se mění v závislosti na hráčových činech, podmanivému a proměnlivému osobnímu příběhu nebo drsné a vysoce mobilní akci, je jasné, že online hráči se Guild Wars 2 nemohli dočkat.

„Toto je vyvrcholení pětiletého snažení. Že jsme se potkali s tak obrovským nadšením ze strany našich fanoušků, je pro nás vskutku úžasné,” řekl O’Brien, prezident a spoluzakladatel ArenaNet. „Ale naše práce ve skutečnosti teprve začala. Teď se začneme soustředit na to, abychom dále vybudovali tento živoucí svět, který jsme hráčům představili, neustále hru dolaďovali a zlepšovali naše služby, aby si hráči mohli naši hru co možná nejlépe užít.“

Více informací o hře naleznete na adresách www.guildwars2.com a www.comgad.cz, samotnou hru pak u všech dobrých herních prodejců.

NCsoft

Ncsoft s hlavním sídlem v korejském Soulu je špičkovým vydavatelem a vývojářem masivních multiplayerových online her, jež zahrnují všeobecně oblíbené tituly jako Aion®, Lineage®, Guild Wars® či City of Heroes®. NCsoft West je divizí společnosti Ncsoft, jejíž působiště se soustředí na Severní Ameriku, Evropu, Jižní Ameriku a Austrálii/Nový Zéland. Další informace viz www.ncsoft.com.

Guild Wars 2

Guild Wars® 2 je MMO s úchvatnou grafikou, která hráčům nabízí báječné MMO prostředí spolu s vylepšenou mechanikou soubojů, dynamickými událostmi a individuálním osobním příběhem. Společnost Ncsoft a vývojáři z ArenaNet™ vytvářejí hru, která je postavena na základě původních Guild Wars a jež vás nijak neomezuje. Můžete ji hrát kdykoliv a stejně jako u prvního dílu ani zde neplatíte žádné měsíční poplatky.

Štítky: Comgad