Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o podložku Steelpad Qck Mini!

4. 12. 2012 | 12:05
Měsíc říjen utekl jako voda a s ním také soutěž v říjnu ve Skid WRX, kterou vyhrál uživatel Ingnition s neuvěřitelným časem 00:31:485, a tak si odnáší výhru v podobě půlročního předplatného časopisu SCORE.V říjnové soutěži jsme museli bohužel také potrestat uživatele, který pozměnil svůj screen a vložil tam čas falešný.  V listopadové soutěži budeme bojovat o Steelpad Qck Mini!
Výchozí obrázek

Měsíc říjen utekl jako voda a s ním také soutěž v říjnu ve Skid WRX, kterou vyhrál uživatel Ingnition s neuvěřitelným časem 00:31:485, a tak si odnáší výhru v podobě půlročního předplatného časopisu SCORE.

V říjnové soutěži jsme museli bohužel také potrestat uživatele, který pozměnil svůj screen a vložil tam čas falešný. 

 

V listopadové soutěži budeme bojovat o Steelpad Qck Mini!

                     A to v době od 6. listopadu do 6. prosince 2012!


Flippin Dead - soutěžní hra pro měsíc listopad

 

Na první pohled nevinný medvídek s "cool" brýlemi, s kterým si hraje Váš známý ve své soukromé chvíli. Realita je bohužel jiná. V této hře budete ovládat právě cool medvídka. Úkol v této hře je jediný - přežít. K Vašemu cíly dopomohou různě pokreslené, náhodně objevené krabice. Jedna krabice může znamenat plusové body, životy, nebo bude na sobě nést znamení duhy. A právě tato krabice vymění role ve hře. Z krásného roztomilého medvídka se stane nenasycená bestie, a ohavné zombie se změní na nic netušící lidi.

Co hra nabízí navíc, je postupné odemykání bonusů ve hře, které Vám za určitý úkol dopomohou k získání více bodů a přežití.

 

Vyhraj ve hře FLIPPIN DEAD

Pošli přímo pod hru (SEM) komentář s hypertextem, který odkáže na Váš obrázek ze hry. Na obrázku musí být uvedeno skóre nad 20 000. Na konci termínu se vybere náhodně jeden screen, který se stane výherním.

Ukázkovký screen