Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo přijede na Esports Heaven Prague LAN?

17. 11. 2012 | 19:00 Counter-Strike 2
Před měsícem byla oznámena první lan série Esports Heaven v Praze. A první týmy jsou již potrvzeny.
Výchozí obrázek

Před měsícem byla oznámena první lan série Esports Heaven v Praze. A první týmy jsou již potrvzeny.

Jelikož akce bude na české poměry dotovaná v řádech tisíců dolarů, očekává se i příjezd zahraničních týmů. A to dokonce těch nejlepších! Potvrzenou účast totiž již mají VERYGAMES, tedy vicemistři nedávného ESWC 2012. Zaplaceno mají údajně také Ninjas in Pyjamas či ESC Gaming. V Praze by se tak mohla sjet evropská špička. Ačkoliv se datum konání střetává s anglickou lan i-Series, tak by do Čech měly zřejmě i nejlepší anglické celky jakou mouz, FM! Toxic nebo Reason.

Zatím to jsou však jen spekulace, které se ukážou pravdivým v nejbližších dnech. Jaké týmy se na lance skutečně objeví prozatím ví jen organizátoři. Jelikož jedním z nich je i redaktor portálu Cadred, tak se zde budou postupně objevovat další a další potrvzené týmy.

asd

Celá lan akce se odehraje v pěti hvezdičkové hotelu Corinthia Towers

Co ovšem je pro naši komunitu obzvlášť zajímavé - mezi zaplacenými týmy máme i domácí zastoupení! Není tím nikdo jiný než Mistr České Republiky Damage Gamers Belgrad. Sekci vedenou Ladislavem 'GuardiaN' Kovácsem do této organizace přivedly právě peníze, díky kterým bývalí BEASTS budou moci bojovat na této lan akci.

Stále je však šance účastnit se akce nejen pro další české a slovenské týmy, míst je prozatím dost. Registrovat se můžete přímo na stránkách festivalu, o další informace týkající se turnaje můžete kontaktovat na email "Richard.Lewis(šnek)heavenmedia(tečka)com" organizátora turnaje. Startovné je 990€ na tým, v ceně je 6 lůžek v hotelu Corinthia Towers, kde se celá lanka koná.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.