Přejít k hlavnímu obsahu

SkillZone Celebrity LAN - Apy Time2lol

17. 11. 2012 | 20:24 Všechny hry
Výchozí obrázek

Napadlo vás někdy, že na naší herní scéně není moc příležitostí se setkat se svým oblíbeným hráčem, moderátorem, teamem? Ano lze to vlastně pouze na velkých LAN akcích, kde většinou není tolik možností pokecat a jen tak “For Fun” si proti sobě zahrát. Proto jsme se rozhodli podpořit  možnost setkání známějších postav herní scény se svými fanoušky.

Tuto noční Celebrity LAN 23.11.2011 od 21:00 nás tedy navštíví Apy Time2lol a bude to tak LANka v duchu League of Legends (ale hrát může každý co chce :) ) 

Pokud máte zájem i vy uspořádat u nás setkání se svými fanoušky, kontaktujte nás na celebrity@skillzone.cz nebo zprávou na profil http://facebook.com/Ug4t0R (stačí psát, není třeba přidávat do přátel).
Do zprávy uveďte:
1. Pár slov o sobě a to čím jste známý v herní komunitě :)
2. Navrhovaný termín – Vždy musí jít o pátek, nebo sobotu (21:00 do 8:00) a je třeba navrhnout termín minimálně 14 dní předem.
Poté následuje individuální domluva. Nebojte se nás oslovit – Zkusit to může každý.

Je jedno jestli jste jednotlivec nebo team, důležité je mít připravený nějaký program pro vaše fanoušky (třeba funny zápas, nějaký turnájek apod). Pro fanoušky je připraveno 15-17 PC a 1-3 PC jsou pro pořadatele. Spolu s tím je zdarma pro pořadatele Celebrity Lan  možnost využít 127cm TV s XBOXem, nebo připojeným PC (pro stream, videa, surfování apod). Takže může udělat nějaký program, či soutěž i pro diváky :)

Na tuto akci je vyhrazeno 15 PC.. + 3 pc rezervované pro pořadatele (Apyho)

Cena za CelebrityLAN - 199 Kč za PC.
Na pokec lze přijít logicky zcela zdarma a pokud se nezaplní všechny PC je možné hrát i za standartní ceny v herně - http://skillzone.cz/praha/cenik/

A co na vás, jako již běžně čeká?
- Točená Plznička, bagety a vybavený bar :)
- Left 4 dead 1,2, Battlefield 1942,2,3, Warcraft 3, Starcraft II,
Flatout 2, Call of duty 1,2,4 a další desítky her ! Není třeba hrát pouze League of Legends..

Rezervace PC se provádí se na některém z kontaktů:
TEL: 733 112 254
ICQ: 624-662-971
email: praha@skillzone.cz
Skype: skillzone.praha
Facebook: http://facebook.com/Ug4t0R
Facebook: http://facebook.com/CyberCafeSkillZone
Nebo formulářem na naší stránce.