Přejít k hlavnímu obsahu

To nej... v roce 2012 - vyhlášení

26. 1. 2013 | 18:04 StarCraft 2
Až do tohoto čtvrtka jste měli možnost hlasova pro své favority v 10ti kategoriích z oblasti StarCraftu 2 za rok 2012. V porovnání se současnou volbou prezidenta nešlo ve většině anket o házení špíny na jednotlivé kandidáty a tak můžou vítězové jednotlivých anket opravu slavit. Co tedy bylo vaším NEJ v uplynulém roce?Přehled kategorií:
Výchozí obrázek

Až do tohoto čtvrtka jste měli možnost hlasova pro své favority v 10ti kategoriích z oblasti StarCraftu 2 za rok 2012. V porovnání se současnou volbou prezidenta nešlo ve většině anket o házení špíny na jednotlivé kandidáty a tak můžou vítězové jednotlivých anket opravu slavit. Co tedy bylo vaším NEJ v uplynulém roce?

Přehled kategorií:

  1. Nejlepší hráč - h34D_hUnT3R
  2. Nejlepší tým - eSuba
  3. Nejlepší turnaj, akce nebo lanparty - PokerStrategy.com Pro League - PSPL
  4. Největší hráčský nebo týmový úspěch - w3c v PSPL
  5. Největší hráčský vzestup - shadye
  6. Nejlepší reportér - Michals
  7. Nejoblíbenější streamer - Wries & Head
  8. Nejoblíbenější SC2 portál - PLAYzone
  9. Největší zklamání - PredYho neaktivita
  10. Nejvíce překvapivý výsledek - Ladabaz na LanCraftech

 

Já děkuji všem, co se anket účastnili, za jejich hlasy a gratuluji všem vítězům v jednotlivých kategoriích. Každý vítěz s sebou nese pěkné vzpomínky na události, které se k němu vztahují, nikdo nemůže říci, že nevyhrál zaslouženě. 

Na závěr jenom dodám - pevně věřím, že rok 2013 nám přinese minimálně stejné množství zažižků a událostí, jako rok uplynulý.